2777
2789
عنوان

وای بچه ها چقد دوستون دارم

163 بازدید | 11 پست

چن روزه خیلی میام نی نی سایت حس خوبی دارم ..اینکه اکثرا شکل همیم ..با مشکلات هم همدردی میکنیم..همو کمک میکنیم ..و دوستای مجازی و هم وطنیم واسم لذت بخشه ..

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز مورد اصابت تير يه عده قرار نگرفتي

اتفاقا اونم گرفتم ..یه عده اگه نباشن کلا دنیا به روال نمیچرخه ادما همه نوعش خوبن ..

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
من متعلق به همه شما هستم😎😍😅

عزززیزم😍

آره واقعا درسته منم خیلی نی نی سایتی ها رو دوست دارم شاید بعضی وقتها دعوا میشه ولی باز همه همو دوست دارن و همدردن 😄

اگه کسی مشکلی داشته باشه در کنار شوخی و مزاح و اینا واسش دعا میکنن سعی میکنن کمکش کنن 😍🤗

منم حس خوبی دارم با اینجا آشنا شدم

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊
آره واقعا درسته منم خیلی نی نی سایتی ها رو دوست دارم شاید بعضی وقتها دعوا میشه ولی باز همه همو دوست ...

منم همینطور شما حسمو کامل گفتی 😍