2777
2789
عنوان

مجاز نشدم فرهنگیان چرا خدا

603 بازدید | 13 پست

دارم‌میمیرم از گریه هرسال اینطوره خسته شدم اخه من سهمیه ندارم چکار کنم دیگه بیشتر از این نمیتونم خدایاا یه نگاهی ب من بکن آب شدم دوساله پشت کنکورم تا کی اخه اگه این راه موفقیتم نیست یه نشونی بهم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کف قبولی تراز ۵۰۰۰ هست

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
چی برم

ببین منم قبول نشدم فرهنگیان 

اولش خیلی گریه کردم

ولی بعدش فهمیدم که بعد از اینکه ۴ سال دانشجویی توی فرهنگیان تموم شد  ، دوباره ازت یه مصاحبه میگیرن و اگه اونو قبول نشی ، باید کل حقوقی که بهت دادنو همراه با خسارت پرداخت کنی به دانشگاه 

تصمیم گرفتم برم ی رشته مثل علوم تربیتی یا مشاوره یا روانشناسی بخونم چون این سه تا هر سال از طریق ماده ۲۸ پذیرش دارن 

این ۴ سالو هم فرض میکنم توی فرهنگیان میخونم ، بدون اینکه استرس داشته باشم که مصاحبه آخر سر رو رد میشم و باید پول بدم بهشون 

بعدش که بعد از ۴ سال لیسانس گرفتم ، هم میتونم از مدرکم استفاده کنم برای کار و هم اینکه آزمون استخدامی بدم برای آموزش و پرورش