2777
2789

من هفت سال پیش اولین بارداریم بوده 

سبک و راحت و بی دردسر 

خیلی هم بی دردسر زایمان کردم و بعد زایمانم زود سرحال شدم 

ولی الان باردارم واقعا حالم خوب نیست تا همین ۲۹هفته رو به زور اومدم چند بار نشستم دل سیر گریه کردم مشکلات بارداریم خیلی زیاده هیچ جوره نمیتونم نرمال زندگی کنم

از مشکل تنفسی و گرفتگی بینی و حساسیت ب جفت و نفس کشیدن با دهان اونم از اول بارداری تا الان باید نشسته بخوابم نفسم نگیره 

دهنم خشک خشک میشه موقع غذا خوردن هم مجبورم با دهن نفس بکشم ک بیشتر اوقات میپره تو گلوم 

اینا ب جای خود کمردرد شدید و لگن درد شدید دارم آزمایش دادم میگن عادیه بابا همش ۲۷سالمه نمیتونم بلند شم باید کمکم کنن بلند شم وزنمم نرمال هست ولی از شدت کمر درد و درد استخوان واژن و..

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

کل استخون لگن و کمر و پام انگار خورد شده طوری که بلند میشم نفس عمیق میکشم از دردش ناله نکنم 

کمرم هی رگ ب رگ میشه 

واقعا اینقدر حالم بده که نمیتونم توصیف کنم 

حس چشایی و بویایی و کلا از دست دادم نه مزه میفهمم نه بو

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا بارداری انقد سخت ندیدم حتی تو اطرافیانم

من دیدم خداروشکر زایمان کردن

از دکترت بپرس اگه اجازه داد خیلی آروم کمرت رو با روغن زیتون ماساژ بده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من درکت میکنم بارداری اولم راحت و زایمانم راحت و بچه تپلی و سالم و خوابالو و شکمو و بی دردسر دومی داغون شدم بارداری سخخخخخت نچرخید سز شدم رفت ان ای سیو و هزار تا بدبختی خیلی سخته و امیدت به خدا باشه انشالله سالم بغلش میگیری دردات یادت میره 

من دیدم خداروشکر زایمان کردناز دکترت بپرس اگه اجازه داد خیلی آروم کمرت رو با روغن زیتون ماساژ بده

فقط کمرم نیس لگنم از پایین درد می‌کنه نمیتونم تکون بخورم استخون واژن و دور اطراف انگار شکسته 

من درکت میکنم بارداری اولم راحت و زایمانم راحت و بچه تپلی و سالم و خوابالو و شکمو و بی دردسر دومی دا ...

مال منم هنوز بریچه

از بارداری خوشم‌ نمیاد ترسشو دارم

واقعااا سخته

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
از بارداری خوشم‌ نمیاد ترسشو دارمواقعااا سخته

اگر شانس نداشته باشی سخته سر اولی چ خوب بود همه چی🥹

فقط کمرم نیس لگنم از پایین درد می‌کنه نمیتونم تکون بخورم استخون واژن و دور اطراف انگار شکسته

حس از هم گسیختگی واژن رو داری؟ طبیعیه تو این سن بارداری 

کلا اگر دکترت اجازه داد حتی اگن رو هم ماساژ بده ولی یادت باشه آروم ماساژ بدی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم