2777
2789
عنوان

چیزی که امروز دیدم وحشتناک بود

294 بازدید | 16 پست

تویه گوشیه پارتنرم چتشو با یکی از دوستاش دیدم بهم حرفایه زشت پسرونه میزدن همو مسخره کنن یک جا به پارتنرم گفته بود زیگیلت خوب شده اینم گفت اره واکسن زدم یه همچین کلکلایی خیلی عصبی شدم حتی بهم ثابت کرد شوخی بود و کلا این پسره همش صدایه دختر همه اکیپشونو اذیت میکنه بعد قبل از اینکه بهش بگم اینو دیدم  گوشیش دستم بود گفتم میرم تو گالریت گوشیو ازم کشید گفت نه دوست ندارم از اولم بهت گفتم بد عادت میشی فلان بهمان چون دفعه قبلی الکی سر یسری عکسا دعوا راه انداخته بودم الان گفت بخاطر اون سری دیگه نرو زشته این حرکتت ولی اخرش بهم داد چون اصلا رمز گوشیش تاریخ تولده خودمه 

یه عکسم دیدم تویه گالریش ماشین برای تولدش چندروز پیش کیک دستش بود گفت دوستم سوپرایزم کرد  طرف یهو اورد در ماشین خیلی اهمیت نداشت برام  که عکسو بفرستم یا بهت بگم میشه شماهم یه تحلیلی کنید از این داستان و اینکه بگم رابطمون خیلی عالیه هیچی برام کم نمیزاره ولی این حرکاتش خیلی بد به دلم راه داد

اصلا نخون 

یه چیزایی میبینی برگات میریزه 

معمولا هم خالی بندی مثبت هجده 

و شوخی مثبت هجده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم فضولی نکنم

میدونم روانت داغون میشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اگه دوست پسرت هست خب معلومه باید مشکوک باشی

من اصلا خیلی اتیشی شدم پیامو دیدم بعد اصلا گریم گرفت اونم بخاطر اینکه من گریه کردم گریش گرفت ولی قایمکی روشو کرد اونور اشکاشو پاک کرد فکرد من دستام رو چشامه نمیبینم

شاید واقعا زیگیل داشته خب چیز ساده ای نیستا یوقت رابطه برقرار نکنی باهاش

گفت بیا بریم باهم هرجا گفتی ازمایش بدیم 

خواستگاری کرده یکم خانوادها اشنا شن میخوایم ازدواح کنیم 😐🤦🏻‍♀️