2777
2789

مه مغزی گرفتم چیزی برام شفاف نیست وضوح ذهنی ندارم چیزی یادم نمیمونه دو دقیقه نمیتونم تمرکز کنم اگر کسی این علائم داشته خوب شده بگه با چه روشی

..... ولی من همیشه دوست دارم بیب🤍🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 

اول برو چشم پزشکی ممکنه از اون باشه

دوم اگ مال چشم نبود برو دکتر مغز اعصاب

سوم برای درمان حتما باید منشا به وجود امدنش پیدا کنی

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
من اول برو چشم پزشکی ممکنه از اون باشهدوم اگ مال چشم نبود برو دکتر مغز اعصابسوم برای درمان حتما باید ...

فقط رژیم فستینگ گرفتم دوماه ۱۹ ساعت چیزی نمیخوردم بعد اینجور شدم قطع کردم الان سه ماهه ولی باز خوب نشدم

فقط رژیم فستینگ گرفتم دوماه ۱۹ ساعت چیزی نمیخوردم بعد اینجور شدم قطع کردم الان سه ماهه ولی باز خوب ن ...

دقیقننن منم رژیم داشتم اینطور شدم🤒🤣

جالبه فک کنم بخاطر شکی به بدن وارد کردیم اینطوری شدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقننن منم رژیم داشتم اینطور شدم🤒🤣جالبه فک کنم بخاطر شکی به بدن وارد کردیم اینطوری شدیم

😐خب شما خوب شدین؟ بعد قطع رژیم؟ تورو خدا حالا که یه تجربه رو داشتیم کمک کن بهم من دو ماهه قطع کردم رژیم رو ولی هنوز بر نگشته

😐خب شما خوب شدین؟ بعد قطع رژیم؟ تورو خدا حالا که یه تجربه رو داشتیم کمک کن بهم من دو ماهه قطع کردم ...

من عزیزم یک سال گذشته هنوز کامل خوب نشدم

عادت میکنی به مرور زمان

اوایل حساس میشی میره رو مخت

ولی عادی میشه 

فقط خودتو مشغول کن 

کاری درسی تمیزی خونه

یادگیری مطلب جدید

باعث میشه ذهن فعالیت کنه

و باز بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من عزیزم یک سال گذشته هنوز کامل خوب نشدمعادت میکنی به مرور زماناوایل حساس میشی میره رو مختولی عادی م ...

نه یک سال زیاده من تحملشو ندارم قرصی نیست بخورم اوکی شه