2777
2789

کاش من لال میشدم تاپیک قبلی رو نمیزدم

کاش خدا یه شب تو ارامش جونمو بگیره

لاقل اینقدر حقارت خودمو تماشا نکنم

برای همه تون ارزوی سلامتی موفقیت خوشبختی دارم

خدانگهدار همتون💜

به سلامت 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یه روانی برم؟چون میدونم همه الان فکر‌میکنن مشکل دارم

همه رو بیخیال عزیزم مهم خودتی گلم همه حرف زیاد میزنن ک باد هواست و میره تو ریه و با یه اوا میاد بیرون 

اگر در درس عربی مشکلی دارید درخدمتم

تاپیک قبلیمو خواستی بخونحق میدم که با این حجم سختی روان سالممو از دست بدم:)تا عمر داشتم تحقیر شدم

ببین بابت حرف بقیه ارزش خودت رو پایین نیار اون ها هم مثل تو انسان ان و هیچ انسانی بر دیگری برتری نداره ضعیف نباش در مقابل یسری حرف بی منطق که از یه ادم تو فضای مجازیه که اگه نت قطع بشه شاخ بودنش تموم میشه

اگر در درس عربی مشکلی دارید درخدمتم

به عنوان یه روانی برم؟چون میدونم همه الان فکر‌میکنن مشکل دارم

😳😳😳😳

مشاوره برای حل مشکلاته روانی چیه 

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

همه رو بیخیال عزیزم مهم خودتی گلم همه حرف زیاد میزنن ک باد هواست و میره تو ریه و با یه اوا میاد بیرو ...

خدایی شما هم جنس منی این شرایط رو میگم بگید زندگیتون چطوری میشه اگه اینجور باشه:

صورتتون یهو پر جوشای کیستیک شه ۷ سال تمام تلاش کنی خوب شن این هیچ

بری مدرسخ بری خیابون بری دانشگاه بهت بگن زشت اونم هزاران ادم

هیچ پسری سمتت نیاد ۲۰ سال سینگل باشی

فقط و فقط عاشق شی ولی کسی عاشقت نشه

خانوادت اذیتت کنن شدید

تا سر حد مرگ رفته باشی(خدانکنه)

واقعا چه جور ادمی میشی؟🤦🏻‍♀️

ببین بابت حرف بقیه ارزش خودت رو پایین نیار اون ها هم مثل تو انسان ان و هیچ انسانی بر دیگری برتری ندا ...

مشکل اینه همیشه عذاب وجدان دارم حتی اگه حق با من نباشه مدام میگم ببخشید چون میترسم عصبی شن ازم و بلایی سرم بیاد

بخدا دیگه شخصیتم ضعیفه دارم خودمو میبازم

عزیزم نیاز به مشاوره برای هرکس پیش میاد

حتما به یه مجرب مراجعه کن

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

خب اونام درست شه ولی بدبخت باشم چه فایده🙂

هیچکس بدبخت نیست عزیزم

ما قدرت اختیار داریم بعضی از شرایط زندگیمونو تغییر بدیم