2777
2789
عنوان

ی خواستگار زنگ زد بهمون لحن مادرش یجوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 72 پست
وقتی اینجور بود هون اول بگو تا معرفی نکنین به مادرم اطلاع نمیدم بعد قطع میکردی اگر کمی دقت کنیم تابل ...

مثلا به خودم میگه اصلا قصد ازدواج داری خودت که زنگ بزنیم به مادرت بعد من چیزی نگفتم بهش گفتم تا ندونم شماره مادرمو بهتون نمیدم تا اونم معرفی کرد بعد اون کسی که معرفیش کرد هم‌کلاسی دانشگاهم بود که احتمال میدم همون شوهرش باشه ی مرد پنجاه شصت ساله تو کلاسمون بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالتونه تو وخاستگارت

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

کاش مادرت زنگ نمی‌زدند اونا باید پیگیر باشندمنم از این مدل داشتم رد کردم چون درست خودشون رو معرفی نک ...

آخه گفتیم مثلا بهشون گفتیم زنگ می‌زنیم بهتون خبری بهتون میدیم گفتیم شاید منتظرن یجوری رفتار کرد انگار مثلا یادش رفته کلا 

اینارو راهشون دادین یعنی عزتو احترام خودتو خانوادتو بردین زیر سوال

فکر نکنم دیگه زنگ بزنه کلا همون طوری گفت مشورت که طولش بده وگرنه اگه زنگ زد نمیزارم بیان انگار ما زنگ زدیم برا خواستگاری 

یادم یکسری هم یه خانومی واسه خواستگاری زنگ زد.بعد هیچ اطلاعاتی نمیداد.حتی شغل پسرشو نگفت.و وقتی اومدن فهمیدیم پسرش بیکاره.

من سر این موضوع بامادرم بحثم شد که چرا هرکسیو خونه راه میدی.باید حتما اطلاعاتشو بپرسی.و اگر جوابی ندادن اصلا اجازه ندید بیان که قطعا شرایط افتضاحی داره که پشت تلفن نمیگه

یه روز خوب میاد

آخه گفتیم مثلا بهشون گفتیم زنگ می‌زنیم بهتون خبری بهتون میدیم گفتیم شاید منتظرن یجوری رفتار کرد انگا ...

اصلا شما نباید خبر بدین 

بگید چند روز دیگه تماس بگیرید تا جواب بدیم 

واقعا خانواده دختر نباید زنگ بزنن خواستگار باید پیگیر باشه

معجزه کن صبر مرا 
دوستان یه سوال وقتی یه نفر مارو معرفی ورده طرف زنگ میزنه بهش میگیم معرف کی بوده میگه گفته نگو یعنی چ ...

بله خب نمیشه که آدم غریبه رو راحت خونمون راه بدیم حداقل باید بگه شما رو بهمون معرفی کردن که ما هم تماس گرفتیم 

اصلا شما نباید خبر بدین بگید چند روز دیگه تماس بگیرید تا جواب بدیم واقعا خانواده دختر نباید زنگ بزنن ...

حالا ما اون لحظه اینجوری گفتیم نمی‌دونستیم گفتیم خودمون بهتون خبری میدیم تماس میگیرم باهاتون اما خب اشتباه کردیم 

بله خب نمیشه که آدم غریبه رو راحت خونمون راه بدیم حداقل باید بگه شما رو بهمون معرفی کردن که ما هم تم ...

اره منم میگم معرف چجور جیک وپوک منو خانواده رو به سمت پسر میگه ولی به اونا میگه نگین من معرفی کردم چرا 

ولی بقیه به من میگن تو سخت مبگیری اشکالی نداره

تازه من فکر کنم شوهرش منو معرفی کرده بود آخه شوهرش تو دانشگاه هم کلاسمون بود اون موقع که بهش گفتم از ...

این کارشون عقب تره که اینطوری فکر میکنن آدم تا برخورد با کسی نداشته الکی نباید فاز بالا پایین کنه اصلا فرض وضع مای اونا بهتر باشه نباید اینجور برخورد کنه اگه میخوان بیان خواستگاری خیلی زشته این رفتار واقعا تازه اگر بهشون میگفتی مادرم رو نمیگم و اینا اونا باید منت بکشن اگر پسر یا پدر خانواده اصرار به خواستگاری داره وگرنه اگر لجه چرا اصلا تماس گرفتن