2777
2789
عنوان

ی خواستگار زنگ زد بهمون لحن مادرش یجوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 72 پست
یادم یکسری هم یه خانومی واسه خواستگاری زنگ زد.بعد هیچ اطلاعاتی نمیداد.حتی شغل پسرشو نگفت.و وقتی اومد ...

می‌دونی مادرش اول میخواست خودش بپسنده یعنی مثلاً خیلی ویژگی های اخلاقی اینا براش اهمیت نداشت هی می گفت اول باید همو ببینیم که بپسنده که اگه پسندید اون موقع تازه بگه پسرش چیکارست و چند سالشه 

حالا ما اون لحظه اینجوری گفتیم نمی‌دونستیم گفتیم خودمون بهتون خبری میدیم تماس میگیرم باهاتون اما خب ...

این خانواده از الان طاقچه بالا برات بذارن خدا آینده رو بخیر کنه 

برای جواب خوب فکر کن

معجزه کن صبر مرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا به خودم میگه اصلا قصد ازدواج داری خودت که زنگ بزنیم به مادرت بعد من چیزی نگفتم بهش گفتم تا ندون ...

چ سوال مسخره ای خب باید اونا بیان خواستگاری همونجا مشخص میشه قصد داری یا نداری آدم تا کسی رو نشناسه که مناسبش هست یا نه نمیتونه بگه قصد ازدواج دارم یا نه هروقت آدمی پیدا شد که بدل نشست آدم می‌تونه بگه قصدش رو دارم بهتر که نیومدن چون اگر وصلتی میشد اذیت می‌شدی رفتار های بدتری نشونت میدادن

نههههه حتما قبول کنیااااا😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اره منم میگم معرف چجور جیک وپوک منو خانواده رو به سمت پسر میگه ولی به اونا میگه نگین من معرفی کردم چ ...

نه حتما باید بدونی کی معرفی کرده گاهی وقت ها مثلا میری ی جایی ازت خوششون میاد بعد شماره اتو میگیرن اما مثلا اینا هیچ شناختی نداشتیم روشون میگه معرفی کردن خب کی معرفی کرده شاید دشمنم فرستاده 

می‌دونی مادرش اول میخواست خودش بپسنده یعنی مثلاً خیلی ویژگی های اخلاقی اینا براش اهمیت نداشت هی می گ ...

اینجور آدما را اصلا راه نده.طبق تجربه ام میگم.اونایی که شرابط خوبی دارن با افتخار پشت تلفن همه چیو میگن اما اونا که ضعف دارن نمیگن.میخوان بیان که مثلا شاید به دل شما نشست و با شرایط بد پسرشون اوکی شدی.

یه روز خوب میاد

چ سوال مسخره ای خب باید اونا بیان خواستگاری همونجا مشخص میشه قصد داری یا نداری آدم تا کسی رو نشناسه ...

آره خدایی از همون لحظه اول از رفتار خانومه خوشم نیومد اما به خودم گفتم شاید مثلا حق داره اما دوباره که اینجوری رفتار کرد متوجه شدم رفتارش اشتباهه حق با منه احساس میکنم غرورم شکسته 

مثلا به خودم میگه اصلا قصد ازدواج داری خودت که زنگ بزنیم به مادرت بعد من چیزی نگفتم بهش گفتم تا ندون ...

ولشون کن خدا دوست داشته اینا نیومدن ممکنه پدره آدم ملایم تری باشه اما مادره کم ظرفیت و افاده ای

اینقدر از این ادما دیدیم

میخاد اول بیاد خونه و زندگی و خود دختر و بببینه بعد لو بده پسرشون چند سالشه چیکارس و حتی چهرش رونمایی کنه

که بیشتر مواقع پسر بسیار بی لول و داغونی دارن

تجربه ثابت کرده کسیکه اینقدر هول و بدو بدو و مرموز بازی در میاره و مخفیانه میاد جلو ادم مناسبی نمیتونه برات باشه

اینجور آدما را اصلا راه نده.طبق تجربه ام میگم.اونایی که شرابط خوبی دارن با افتخار پشت تلفن همه چیو م ...

درسته واقعا انقدر بدم اومد از رفتارشون خوبه حالا فقط ی زنگ زدید خودتون هم زنگ زدید کسی نگفته زنگ بزنید 

ولشون کن خدا دوست داشته اینا نیومدن ممکنه پدره آدم ملایم تری باشه اما مادره کم ظرفیت و افاده ای

پدرشون آره تو کلاسمون آدم بدی نبود اما خانومه خیلی سرد و خشن برخورد کرد انگار که مثلاً ما ازتون سرتریم و این حرف ها 

اینقدر از این ادما دیدیممیخاد اول بیاد خونه و زندگی و خود دختر و بببینه بعد لو بده پسرشون چند سالشه ...

دقیقا همین طوریه یجوری رفتار میکرد انگار که پسرشون شاهزاده است اول اون باید بپسنده من هیچ کاره ام 

آره خدایی از همون لحظه اول از رفتار خانومه خوشم نیومد اما به خودم گفتم شاید مثلا حق داره اما دوباره ...

تجربه شد انشالا برای افراد بعدی چون متاسفانه بعضیا ظرفیت عقلشون بالا نیس باید دست نیافتنی خودتو وخانوادت رو نشون بدی کسی که خواهند باشه مثلا خانوادت رو می‌شناسه و دوست داره.مطمعنم حتی اگر بگی قصد ندارم اونا بگن شما اجازه بدین ما بیایم شاید نظرتون تغییر کنه این یعنی اونا زود قضاوت نمیکنن میگن فرصتی داده بشه