2777
2789
عنوان

ی خواستگار زنگ زد بهمون لحن مادرش یجوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 72 پست
منم ۸۱ ایم خیلی اختلاف سن نداریم سنت سن خوبیه هیچ عجله نکن با اینکه خودم عجولم برا خودم اما واقعا قب ...

بخدا تقصیر اطرافیانه بیشتر تقصیر خواهر بزرگترم هست همیشه منتظرن من ازدواج کنم انقدر اصرار میکردن که بزار اینا بیان وگرنه خودم اگه صد سال ازدواج نکنم تو فکر نیستم اما بقیه حتی خاله هام هی میگن کی ازدواج می‌کنی خواهرمم هی میگه چرا برات خواستگار نمیاد وگرنه اصلا نمیزاشتم سر این خواستگاری الکی غرورم بشکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مشکل از شما نیس اون خانم رفتارش خیلی خام بود اگر شوهر عاقل باشه و متوجه این موضوع بشه باید عذر خ ...

اون خانم سنش زیاد بود وقتی تا الان نفهمیده دیگه هیچ وقت هم نمی فهمه با این فرهنگ بزرگ شدن

بخدا تقصیر اطرافیانه بیشتر تقصیر خواهر بزرگترم هست همیشه منتظرن من ازدواج کنم انقدر اصرار میکردن که ...

من بلعکس یبار حرف ازدواج زدم عمم اینا گفتن هنوز سنت کمه و مجردی استفاده کن فلان پشیمون شدم که گفتم دلم میخواد بموقش ازدواج کنم حتی چند روز حرص و استرس می‌خوردم که کاشکی نمیگفتم

من بلعکس یبار حرف ازدواج زدم عمم اینا گفتن هنوز سنت کمه و مجردی استفاده کن فلان پشیمون شدم که گفتم د ...

منم دوست دارم ازدواج کنم اما نه اینجوری سنتی دلم میخواست ی نفر خودش منو ببینه از من خوشش بیاد بعد بیان خواستگاری من دوست ندارم بیان نپسندن برن دوست دارم قبلش همه چی اوکی باشه اما اطرافیان خیلی بیش از اندازه مانور میدن یجوری که آدم ممکنه حتی تو انتخابش اشتباه کنه 

منم دوست دارم ازدواج کنم اما نه اینجوری سنتی دلم میخواست ی نفر خودش منو ببینه از من خوشش بیاد بعد بی ...

اونی که میگی هم سنتی حساب میشه یه مشاور ازدواج خیلی خوبی بود اومد ما ازش مشاوره بگیریم گفت ازدواج نه مدرن نه سنتی باید با هم نظری خانواده و دختر یا پسر خانواده همراه باشه یعنی اینکه بگی پسره رو ببینی یجوری باشه تو موقعیت درستی باشه مثلا مهمانی خانوادگی و اینا یا محیط کار 

منم دوست دارم ازدواج کنم اما نه اینجوری سنتی دلم میخواست ی نفر خودش منو ببینه از من خوشش بیاد بعد بی ...

تو گوگل بزن مشاوره ازدواج شاهین فرهنگ جلساتش رو کامل ببین داخل آپارات هستشون 

اونی که میگی هم سنتی حساب میشه یه مشاور ازدواج خیلی خوبی بود اومد ما ازش مشاوره بگیریم گفت ازدواج نه ...

اینی که گفتم منظورم این بود خانواده ها هم راضی باشن اما کلا دوست ندارم بیان خونمون تازه منو ببینن بعد نپسندن اینجوری غرورم جریحه دار میشه من همین الآنم سر همین زنگ ساده اعصابم خورده احساس میکنم غرورم شکسته بعد من قبلاً عاشق شدم اون موقع نوزده سالم بود اومدن خواستگاری پسره هم منو دوست داشت اما خب خانواده هامون تو مراسم خواستگاری به تفاهم نرسیدن و همه چیز بهم خورد البته بعد از اینکه ما همو دوست داشتیم اونا حدود یک سال بعد اومدن خواستگاری قبلش یکم باهم آشنا شدیم بعدش گذاشتم بیان خواستگاری