2777
2789
عنوان

بهش میگن حسادت به بقیه(علامت سوال)

73 بازدید | 11 پست

من ۱۱ ماهه با یه اقایی تو رابطم شغلش ازاده خودم دانشجو پرستاری دانشگاه دولتیم خانواده ها جز پدر من در جریانن و رفت و امد داریم با خانوادش و همه چی عالیه مسافرت رفتیم باهم با خانوادش رفتیم و همه چی اوکیه و قراره تا عید بیاد خواستگاری اگه کارای خونش اوک شه

نامزدم یه دوست داره که اونم تو رابطس با یه دختر خانمی دختر خوبیه  و اونا از ما بزرگترن و یک سال و نیمه همو میشناسن و اونا قراره که دوماه دیگه نامزد کنن و عروسی هم نمیخوان بگیرن و میخوان یا جاییو اجاره کنن برن زندگی کنن الان حلقه نشونشونو گرفتن

نمیخوام حسادت کنم یا نمیدونم اسمش چیه اما واقعا حس میکنم حسادته و نمیدونم چطور کنترلش کنم 

شما بودید چه واکنشی داشتید؟؟؟

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی خوشحال میشدم ، قرار نیست که همه باهم ازدواج کنن ، یکی این ماه یکی سه ماه دیگه یکی سال دیگه

درست میگی

یکم منو راهنمایی کنید

حسادت طبیعی یه چیزیه که همه گاهی تجربه میکنن. مهم اینه که به خودت یادآوری کنی هر کسی مسیر خودش رو داره و مقایسه کردن خودت با دیگران کمکی نمیکنه. میتونی روی خودت و رابطه‌ات تمرکز کنی و بهش وقت و انرژی بدی. واکنشی خاص هم نیاز نیست، فقط سعی کن تمرکزت رو روی حال خودت بذاری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

تو در واقع شاید نگرانی که مبادا پسره پشیمون بشه ، یه جورایی به اون دختره این حس رو داری که خوشبحالش ...

اره تقریبا

اره تقریبا

خب به مامانت بگو به مادره پسره بگه واست خاستگار اومده ، نمیدونیم چی جوابشون رو بدیم ، مادرت بگه شوهرم گفته مورد خوبیه ،حالا نمیدونیم چجوری به شوهرم بگم قضیه ی شما رو ، شوهرم سنتیه ، الان میگه اینا که نیومدن خاستگاری و نشون نیاوردن ، خلاصه از این جور حرفا . اگه گفتن حالا زوده یا هرجور خودتون صلاح میدونین جواب خاستگار رو بدین  ، بدون که قصدشون جدی نیست 

خب به مامانت بگو به مادره پسره بگه واست خاستگار اومده ، نمیدونیم چی جوابشون رو بدیم ، مادرت بگه شوهر ...

نه قصدشون جدیه

شهریور میخوایم بریم حلقه نشونه برام بخرن اما چون منتظر کارای خونه ی پسرن صبر کردن

میدونی دلواپسی دارم

کاش رابطمون رسمی میشد رفت و امدمون راحت میشد 

الان من تو شهر غریبم واقعا اذیتم خیلی اذیتم