2777
2789

ما پانزده ساله تو هفت طبقه همسایه هستیم و فقط سلام و علیک داریم 

تمام طبقات هم دکتر و مهندسیم

و بچه های کمی داریم 

میشه گفت ارتباط صفر 

افسرده شدم 

من ایجاد ارتباط بکنم بنظرتون 

مثلا غروب ها بچه هاشونو زنگ بزنم بیان با بچم بازی کنن؟

شهر بزرگ میشینی؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلاااا ب هیچ عنوان

یه اتفاقی بیفته گردن شمارو میگیرن

اگه همسایه هات پیغمبرم هستن اصلا رفت و آمد نکن

چیزایی پیش اومده ک دارم بت میگم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

نه

چ لزومی داره همسایه وارد حریم زندگی آدم بشه؟

من ک فقط سلام میکنم تو پله همین 

تازه خیلی ام الان سر مسله آب درگیریم همه باهم آرزو دارم سریع مشکل حل بشه تا همینم‌نباشه دیگه

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

نه اصلا ،خیلی ها نمیپسندن این رفتار رو نمونش خود من ،کلا اهل ارتباط با همسایه ها نیستم در حد یه سلام و علیک ،یا روضه های ماه محرم ساختمونمون 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

خب اره .. بعصیا مثل من از خداشونه

ولی اولش باید شناخت باشه یعنی مثلا زنگ‌بزنید که کی وقت ازاد دارند تا معاشرت کنید

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم