2777
2789

مامانم یع برگه (به صورت قولنامه ای) داده به برادرام امضا هم کرده ک فروخته بهشون ولی میدونم داداشام اصلا پول بهش نمیدن، یعنی رسما مارو از ارث محروم کرده، میخام بدونم بعد فوت میشه شکایت کرد واسه ارث یا نه دستمون ب هیچ جا بند نیست؟ 

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اثر انگشت وجهه قانونی داره دستی نوشتن؟؟الان که شکر خدا زنده هستن بره ب برادرات بگه برگه لمضا کنن ...

بله بین خودشون نوشتن فک کنم شاهدی هم نبردن

دستتون به جایی بند نیست قبل فوت و با عقل و منطق کامل مادرتون فروختن .

جدی ولی اصلا پولی بهش ندادن خودش گفته ب خواهرم ک دوست داشتم ب داداشات دادم

بله بین خودشون نوشتن فک کنم شاهدی هم نبردن

عزیزم 

شماها بعد فوت پدرتون مادر رو وکیل اموال پدر کردین در واقع قیم همه شدن درسته؟

ایشون حالا درباره اموال تصمیم میگیرن

در صورتیکه بخوان ارث و قانونی به همه بچه ها بدن باید پول و از برادرات بگیرع و سهم شمارو بده وگرنه اخلاقی درست نیس و خیانت در امانت کرده ولی قانونی اموال مال خودشه دیگه مگه اینکه خودش اقدام کنه و پول و پس بگیره

چچجوری میشه توضیح بدی

این چیزا فقط توی دفتر اسناد رسمی باید انجام بشه وگرنه اعتبار نداره.انتقال مال باید در صحت و سلامت عقل باشه.فردا برای سند گرفتن این برگه برادرت رو هیچ جا قبول نمیکنن .مگر اینکه برن دفتر خونه و محضری کنه مادرت 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
عزیزم شماها بعد فوت پدرتون مادر رو وکیل اموال پدر کردین در واقع قیم همه شدن درسته؟ایشون حالا درباره ...

نه پدرم فوت شده اونا مال بابا هم بالا کشیدن و فقط یه تیکه زمین بهمون دادن در صورتی که بابام ۵ ۶ تا زمین داشت این الان ارثیه از پدر مامان منه که براش مونده یعنی ربطی به مال بابام نداره برگه به صورت قولنامه‌ای نوشته که من فروشنده به پسرام فروختم یعنی محضری نیست و سندی وجود نداره

نه پدرم فوت شده اونا مال بابا هم بالا کشیدن و فقط یه تیکه زمین بهمون دادن در صورتی که بابام ۵ ۶ تا ز ...

عزیزم پس اگ ارث مادرتون هست که دیگه واقعا دست شما کاری بر نمیاد گلم هیج حقی در موردش ندارین متاسفانه 

برادراتم زرنگن حتمن میبرن مادرتو محضری میکنن

و اینکه از اموال پدرتون خوب تقسیم نکردن هنوزم میتونین شکایت کنین و قانونی اندازه سهمتون بردارین

این چیزا فقط توی دفتر اسناد رسمی باید انجام بشه وگرنه اعتبار نداره.انتقال مال باید در صحت و سلامت عق ...

ببین ما زمین تو روستا داریم یعنی اینایی که مامانم به داداشم داده تو شهر نیست ولی قیمتش خیلی بالاست برای همین و روستا اصلاً سند نمی‌زنند و فقط قولنامه ای معامله میشه ی‌خواستم اینو بدونم آیا ما بعداً شکایت کنیم دستمون به جایی بند هست یا نه؟