2777
2789

خواهشا باز نگین سفید سبزه چیه الان بحث من نیست بحث حرفای خود بچه هست

بچه ها من خودم پوستم سفیده شوهرمم گندمی رو به سفید تعریف نمی‌خوام بکنم ولی چهره هردومون خوبه و واقعا همه قبل بارداری بمن میگفتن تو که بچه ت قشنگ میشه بدنیا اومده بود خیلییییی سفید و ناز بود ولی کم کم چهره اش بد شد گوشاش کشیده شد خودش سیاه شد ولی باز رفت تو پنج شش ماهگی سفید و خوشگل شد و از یکسالگی ب بعد بچه ام سبزه تیره شد تا الان ..

من اصلا تاحالا بهش نگفتم سبزه ای فلان .تا امسال که مدرسه نمیرفت هم خودش هیچی نمیگفت 

امسال همش میگه مامان تو چرا از من سفید تری میگم هرکسی یه رنگ پوستی داره

میگه مامان دیدی درسا اومد چقدر سفید بودددد 

گفتم دیدم اره

میگه چیکارکنم سفید تر بشم مامان میخوام سفید بشم

ازین گذشته چهره قشنگی هم نداره شبیه پسراس😔

تغذیه خوبی تو بارداری متاسفانه نداشتم خودم فکرمیکنم ازینه ولی باز میگن ربطی نداره به ژنتیکه 

اگر ژنتیکه چرا پس هیچکاری نکرد این ژن کل طرف شوهرم خوشگل و سفیدن حتی مرد ها سمت منم همین 

فقط یدونه عمه اش سبزه هست این صاف به اون رفته

چی باید بگم به دخترم میدونم خودشو داره مقایسه میکنه

جالبه بچه های داداشم مامانشون سبزه هست اونا سفیدن

بچه خواهرم شوهرش سبزه شدید ولی اون سفیده

حالا منو شوهرم هردو سفید این شد 

با چهره کار ندارم کاش رنگ پوستش عوض بشه 

..💔

بازیگرا و خواننده هایی که سبزن  نشونشون بده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دیگه شانسه منم ب عمم شبیهم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته مستقیم نگفتی ولی متاسفانه جوری رفتار کردی بچه داره مقایسه می کنه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دختر جاری من اوایل خیلی سبزه بود رفته رفته روشن تر شد رنگش 

بعدم خوشگلی به رنگ پوست نیستا همین دختر به حدی خوشگله آدم کیف میکنه نگاش کنه

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

اتفاقا تغذیه حین اقدام و بارداری خیلی موثره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

درسته مستقیم نگفتی ولی متاسفانه جوری رفتار کردی بچه داره مقایسه می کنه

نه به هیچ عنوان رفتاری که اینو نشون بده نداشتم

ولی عقل داره چشم داره همین کارتون های پرنسسی رو ببینه براش بسه که بفهمه قضیه چیه

..💔

نه به هیچ عنوان رفتاری که اینو نشون بده نداشتمولی عقل داره چشم داره همین کارتون های پرنسسی رو ببینه ...

پرنسس های جدید سبزه ان که 

رنگ پوست عوض نمیشه، طرز فکرت رو عوض کن، اعتماد ب نفس بچه نابود نشه

من طرز فکرم رو عوض کنم حرفای خودشو چیکار کنم؟

من اصلا یکبارم همچین حرفایی یا مقایسه ای یا چیزی که بفهمه و براش مهم بشه نگفتم 

..💔

عزیزم خودت مقایسه‌ش میکنی

صاف بهش نمیگی ولی با رفتارت نشونش میدی

دیگه چیکار کنه بچه معلومه حس کمبود میکنه

مگه عهد بوقه این چیزا مهم باشه

بعد خودتم میگی قیافش قشنگ نیست؟ خیلی زشت بود حرفت

بلاتشبیه سوسکه به بچش میگه قربون دست و پای بلوریت، تو بچت خیلیم خوبه فقط دست کمش میگیری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی