2777
2789
عنوان

این حرفامو روی بد جنسی نذارید بیاید نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 137 پست

خوندم و خوندم تا جمله ی آخر....

رنگ پوستش عوض نمی شه. شما دو تا انتخاب داری. بچه رو اونطور که هست بپذیری و بهش عشق بدی یا تمام عمر کاری کنی که در به در محبت و تایید باشه و هیچ کجا سیراب نشه. 

انتخاب بزرگ و سختی داری. درست انتخاب کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه بودم به شدتتتت خوشگل بودم جوری که باهام عکس مینداختن ولی الان زشت شدم

حالا داداشم برعکس من بچه بود زشتتتت خالص بود الان انقدر خوشگله هرکس میبنتش ماشالا فقط تعریف میکنه ازش

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

بیشتر همون کارتون ها دارن یاد درون آدم مهمه هر چی فکر می کنم میبینم رفتار خودمون تیر  آخر و میزنه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین گلم حل میشه حتما.

اکثر بچه ها یه دوران دچار این حالت ها میشن

ولی بزرگیشون خیلی زیبااااا میشه و پوستشون کاملا سفید میشه.

با چشمام دیدم که میگم

اون ژنش به شما رفته پس مثل شما خواهد بود.

زمان بدین فقط و عجله نکنید.

براش از تفاوت ها صحبت کن

در مورد رنگ پوست قد کوتاه و بلند و چاقی و لاغری

توی صحبت هاتون سفید بودن رو بُلد نکنید و یه خصوصیت خیلی ویژه نشونش ندین 

از نوشته هاتون متوجه شدم خودتون هم رنگ پوست سفید رو خیلی خاص میدونید و روش تاکید میکنید

روشنتر میشه بچه اس 

زیاد تو افتاب نمیره تو مدرسه؟؟

سبزه هم قشنگه مگه چیه

بهش حس خوب و اعتماد به نفس بده

بعد یعنی چی مثل پسراست این چه حرفیه به طفلک میزنی😰

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

ولی منم کمی سبزه ام اونوقت بابام سفید و کم مو و موهای دستش بورررر من سبزه ولی دوستش دارم بعد هر کس بهم میگه سبزه بهش میگم

با شعر بخون سفید سفید صد تومان سرخ و سفید سی صد تومان وقتی رسید به سبزه هر چی بگی می ارزه 

طرف ساکت میشه

واقعا دغدغت به عنوان مادر برام قابل درک نیست ،تو خودت باعث این افکار توی بچت شدی مطمین باش ؛(((

موافقم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من خودمم سفیدم به بابابزرگم رفتم،پسرمم سفیده البته میره افتاب سوخته ولی بدنش اینا سفیده،دخترم سبزه اس تاحالا اصلا نشده حتی باخودم چرا

اتفاقا هرروز به دخترم میگم توچرا انقد خوشگلی،یا میگم خوشگل خانوم اونم ذوق میکنه،۴ سالشه

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤