2777
2789
عنوان

این حرفامو روی بد جنسی نذارید بیاید نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 137 پست
خب دختر ب عمه میره عمه بچه تو سبزس عمه بچه های داداشت ک تو باشی سفیدی مشخصا بشین باهاش صحبت کن بگو ا ...

وای نه

بیچاره دخترم اگه ب عمه هاش بره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت مقایسه‌ش میکنیصاف بهش نمیگی ولی با رفتارت نشونش میدیدیگه چیکار کنه بچه معلومه حس کمبود می ...

ببین چرا متوجه نمیشین میگم من اصلا هرگز ابدا با رفتارم صحبتم کوچکترین اشاره ای نداشتم

اتفاقا ورد زبون من اینه زیبای منی اینو اینقدر میگم که دیگه همه بهم میگن خودشم باز برمیگرده بهم میگه توام زیبای منی

..💔

اونایی که میگین رنگ پوست عوض نمیشه:

در دوران کودکی میتونه عوض شه ولی بزرگسالی نه.

خودم با چشم خودم دیدم که عوض شده اونم خیلی هارو.

استارتر منو نگاه ، الان یه زمانه ایه که با یه کرم پودر آدم سفید میشه ، فقط به فکر سلامتی تن و روانش باش.

تازه به احتمال ۹۰ درصد رنگ پوستش عوض میشه

شانسیه دیگه 

همون به عمه‌ رفته

بخاطر تغذیه نیست

من سر بارداری بهترین غذاها و میوه ها

و هرچی فکرشو بکنی خوردم

شوهرم توت فرنگی جعبه جعبه میاورد

هر آجیلی ، هر چی که به فکرمم نمیرسید میگرفت

ولی دخترم فتوکپی خودم شده مو نمیزنه😄

همون دختر گُل تو هم به عمه رفته

بخاطر تغذیه بارداری عذاب وجدان نگیر

الهیییی الان بزرگ شده به رنگ پوستش گیر داده😁❤️

منم خیلی سبزه بودم خیلیییییییییی😂 بعد بلوغ درست شدم حتی رنگ موهام که سیاه بود قهوه ای شد 

منم مثل بچه شما خیلی مقایسه میکردم چون خانوادم همه سرخ و سفید بودن

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
ببین گلم حل میشه حتما.اکثر بچه ها یه دوران دچار این حالت ها میشنولی بزرگیشون خیلی زیبااااا میشه و پو ...

اصلا کاملا سفید هم که نشه چه اهمیتی داره؟

کی گفته که هر سفیدی زیبا و هر سبزه ای نازیباست؟

خیلی پوست سفید هست که  زود چروک میشه و زیباییش رو از دست میده

سبزه ها خیلی با آرایش زیباتر هستن و معمولا پوستهای صاف و یکدستی دارن ...

ببین چرا متوجه نمیشین میگم من اصلا هرگز ابدا با رفتارم صحبتم کوچکترین اشاره ای نداشتماتفاقا ورد زبون ...

بچه ها باهوش ترین موجودات جهانن و حس شما رو می گیرن. مهم نیست به کلام چی می گی. از درون باید قبول کنی دخترت زیباست.