2777
2789
چ جوري!😩

۳تا‌ ۲۰دقیقه‌ رقص‌ تند‌ مثل‌ کردی‌ یا‌ اذری‌ ۶دقیقه‌ رقص‌ زومبا‌ کالری‌ شماری‌ تا‌ ۱۰۰۰

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یااا ابوالفضلل😱😱😱

چرا خوب‌ ارزشش‌ رو‌ داشت‌ ۸کیلو‌ ۴۰۰کم‌ کردم‌ و‌ ۹سانت‌ دور‌ شکمم

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄

[QUOTE=54014137]گلم‌ من‌ ۳تا‌ ۲۰دقیقه‌ رقص‌ تند‌ انجام‌ میدم‌ مثل‌ آذری‌ یا‌ ترکی‌ بعد‌ ۶دقیقه‌ رقص‌ زومبا‌ انجام‌ م ...[/QUOTE اینجوری که خیلی سخته خدا کنه منم بتونم

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش
چرا خوب‌ ارزشش‌ رو‌ داشت‌ ۸کیلو‌ ۴۰۰کم‌ کردم‌ و‌ ۹سانت‌ دور‌ شکمم

ماشالله چه جوری این همه میتونی برقصی منم شروع کردم رژیمو دیروز نیم ساعت رقص معمولی داشتم از دیروز تا حالا تمام بدنم درد میکنه 

هان٬ مشو نوامید ٬ چون واقف نه ای از سر غیب-   باشد اندر پرده بازیهای پنهان٬ غم مخور
خود بچه شیر دادن کلی کالری میسوزونه

آره فکر کنم روزی پانصد کالری بسوزونه ولی دختر من الان هجده ماهشه دیگه زیاد شیر نمیخوره

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش