2777
2789
خیلیی افزایش وزن بی صدا و خاموشه ...من ترازو نداشتم یه دو سالی حدسس میزدمم تپل شدم تو این مدت ولی اولین بار که روفتم رو ترازوو فک نمیکردم بیس کیلووو چاق شدم تا شب حالم بد بوددد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززززمممم 

از دیروز  اصلا نان نخوردم برنجم امروز فقط پنج قاشق خوردم الانم خیلی گرسنه ام ولی خوب میگن فقط یه هفته اول سخته بعدش دیگه کم کم معده جمع میشه 

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش
حوب من اصلا بلدنیستم برقصم برای عروسیمم نرقصیدم

الکی‌ برقص‌ هدفت‌ وزن‌ کم‌ کردن‌ باشه‌ حرکاتت‌ زیاد‌ مهم‌ نیست

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄
ماشالله چه جوری این همه میتونی برقصی منم شروع کردم رژیمو دیروز نیم ساعت رقص معمولی داشتم از دیروز تا ...

درست‌ میشه‌ عادت‌ میکنی

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄
از دیروز  اصلا نان نخوردم برنجم امروز فقط پنج قاشق خوردم الانم خیلی گرسنه ام ولی خوب میگن فقط ی ...

منم همین جور شدم امروز صبونه فقط میوه خوردم بقیه روزم میوه و بادام چه میدونم سالم خواری 

دیگه ساعت نه و اینا که شدم دیدم مم دارم میمیرم از گرسنگییی 

البته نزدیکه پریودمم هس خر و با پالونش میخگرم تین جور وقتتااخخخخخ

۳تا‌ ۲۰دقیقه‌ رقص‌ تند‌ مثل‌ کردی‌ یا‌ اذری‌ ۶دقیقه‌ رقص‌ زومبا‌ کالری‌ شماری‌ تا‌ ۱۰۰۰

غذا چي ميخوري بعد و قبل رقص؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
غذا چي ميخوري بعد و قبل رقص؟

قبلش غذا های معمولی ولی کم مثل عدسی برنج ۶قاشق‌....ولی‌ بعدش‌ تا‌ ۲ساعت‌ فقط‌ بعد‌ ۲ساعت‌ شکلات‌ ۸۵درصد میخورم‌ یا‌ میوه‌ گشنه‌ باشم‌ هویج

قبلش غذا های معمولی ولی کم مثل عدسی برنج ۶قاشق‌....ولی‌ بعدش‌ تا‌ ۲ساعت‌ فقط‌ بعد‌ ۲ساعت‌ شکلات‌ ۸۵د ...

وضعيت صورتت چطوره تپلي يا لاغر؟ 

با اينكارا صورت شكسته نميشه و لاغر؟

من اولين جايي ك لاغر ميشه صورتم هست 

يعني كافيه ي روز كم بخورم صورتم 😕

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
وضعيت صورتت چطوره تپلي يا لاغر؟  با اينكارا صورت شكسته نميشه و لاغر؟ من اولين جايي ك لاغر ميش ...

صورتم‌ لاغر‌ زیاد‌ نشده‌ برعکس‌ دوست‌ دارم‌ لاغر‌ شه

صورتم‌ لاغر‌ زیاد‌ نشده‌ برعکس‌ دوست‌ دارم‌ لاغر‌ شه

خب صورتت پر هست ك دوست داري لاغر بشه

نه مث من ك ميخورم ك مبادا صورتم شكسته بشه!