2777
2789

استارتر چند کیلو هستی

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممم سریع پر رووو میشممم

منم هیچوقت فکرنمیکردم بتونم رژیم بگیرم ولی برنامه ی مانکن راکه نصب کردم چون میبینم چقدرکالری مصرف کردم وچقدرکالری دریافت کردم دوهفته است تونستم رژیم بگیرم

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
عسل طبیعی اصلا کالری نداره قندم‌ نداره‌ داییم‌ قند‌ داشت‌ ولی‌ روزی‌ ۴تا‌ قاشق‌ عسل‌ میخورد‌ هیچیشم‌ ...

یه قاشق چای خوری ۲۱/۳کالری داره

اگه همش گشنته ممکنه از استرس باشه. سالاد بخور، یا ماست و خیار، گوجه و خیار...کاهو هم که کلا اشتها رو کور میکنه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
یه قاشق چای خوری ۲۱/۳کالری داره

من‌ این‌ ماه‌ ۸کیلو‌ ۴۰۰گرم‌ کم‌ کردم‌ ۹سانت‌ دور‌ شکمم‌ کم‌ کردم

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄

کسی ک رژیمه بهتر این ساعت خواب باشه ها

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
کسی ک رژیمه بهتر این ساعت خواب باشه ها

اره پری‌ لعنتی‌ درد‌ دارم

من قبلا توی یه وعده یه نون تافتون راباغذام میخوردم ولبی ازروزی که رژیم گرفتم یه کف دست نون یاخیلی زیادبخورم دوتاکف دست نون میخورم یعنی نهایتا یک سوم نون