2777
2789

((یا صاحب الزمان ادرکنی))

حتی اگه دین را قبول ندارید حتی اگه علنا گناه میکنید چون مهربان ترین پدر دنیاست به خدا ما صاحب داریم مولا داریم مهربان تر از هرکس به شما امام زمان 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما صاحبمون خداست و همین جمله رو به خدا میگیمخداوند در قرآن فرموده غیر خدارا جوری ستایش نکنید همانند ...

طبق حدیث ثقلین فرستاده خدا اهل بیت پیامبر و قرآن راه رسیدن به خدا هستن  و طبق حدیث حضرت فاطمه امام چون کعبه است و این ما هستیم که باید به دنبال و پیرو امام باشیم پس این اسمش ستایش نیست ستایش فقط مخصوص خداست 

طبق حدیث ثقلین فرستاده خدا اهل بیت پیامبر و قرآن راه رسیدن به خدا هستن و طبق حدیث حضرت فاطمه امام چ ...

بله ارادت و پیروی جای خود

ولی این تاپیک شما هم ستایش هست دیگه

تاکید خدا بر یگانه بودن و کفایت خدا برای بنده اش هست.

بله ارادت و پیروی جای خودولی این تاپیک شما هم ستایش هست دیگهتاکید خدا بر یگانه بودن و کفایت خدا برای ...

کجاش ستایش میشه بگی ؟ من متوسل میشم به امام زمانم که کمکم کنه به خدا برسم 

کجاش ستایش میشه بگی ؟ من متوسل میشم به امام زمانم که کمکم کنه به خدا برسم

خب هرروز شما باید خدارو یاد کنی نه بنده خدا

تمام ائمه این همه زحمت کشیدن که بگن فقط خدا کافیست

بارها درقران خداوند به پیامبر فرموده به مردم بگو من هم بشری مانند شما هستم

ودرسرتاسر قران امده همه فانی هستن غیر ذات خداوندی

به صرف اینکه ما علاقه داریم یا  ارادت داریم کم کم از اصل دور میشیم

راهش هم فقط خوانده هرروزه قرآن با معنی هست وه باعث میشه بفهمی  خدا برای بنده اش کافیست.

وَمَا لَنَا أَلَّا نَتَوَكَّلَ عَلَى اللَّهِ وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا ۚ وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَىٰ مَا آذَيْتُمُونَا ۚ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ

و ما را چه عذر و بهانه ای است که بر خدا توکل نکنیم، در حالی که ما را به راه هایِ [خوشبختی و سعادت] مان هدایت کرد، و قطعاً بر آزاری که [در راه دعوت به توحید] از ناحیه شما به ما می رسد، شکیبایی می ورزیم، پس باید توکل کنندگان فقط بر خدا توکل کنند.

خب هرروز شما باید خدارو یاد کنی نه بنده خداتمام ائمه این همه زحمت کشیدن که بگن فقط خدا کافیستبارها د ...

من از خودم جواب شما را نمیدم چون در اون حد نیستم با یه حدیث از امام محمد باقر علیه السلام جوابتون را میدم 

هر كه خداوند را به وسيله ما بخواند و ما را واسطه قرار دهد رستگار و موفّق خواهد شد. و كسي كه غير از ما اهل بيت را وسيله گرداند نااميد و هلاك خواهد گشت.

مَنْ دَعَا اللهَ بِنا أفْلَحَ، وَ مَنْ دَعاهُ بِغَيْرِنا هَلَكَ وَ اسْتَهْلَكَ.

أمالي شيخ طوسي، جلد 1، صفحه 175

خب هرروز شما باید خدارو یاد کنی نه بنده خداتمام ائمه این همه زحمت کشیدن که بگن فقط خدا کافیستبارها د ...

اینم یه حدیث از امام رضا 

هر گاه برای شما پیش آمد سختی روی داد از ما کمک و یاری بجوئید

اِذَا نَزَلَتْ بِکُمْ شَدِیدَةٌ فَاسْتَعِینُوا بِنَا

مستدرک‏الوسائل/ جلد5/ صفحه229

وَمَا لَنَا أَلَّا نَتَوَكَّلَ عَلَى اللَّهِ وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا ۚ وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَىٰ مَا ...

اینم یه جواب محکم از امام محمد باقر علیه السلام 

اهل بيت پيامبر ـ صلي الله عليه و آله ـ همان ريسمان الهي هستند كه خداوند امر فرمود به آن چنگ زده و پناه ببريد، پس خداوند فرموده است: همگي به ريسمان خداوند چنگ زده و پراكنده نشويد.

آلُ محمّدٍ ـ صلي الله عليه و آله ـ هُم حَبلُ اللهِ الذّي أمرَ بالاعتِصامِ به فَقالَ: و اعتَصِمُوا بحبلِ الله جميعاّ و لاتَفرَّقُوا.

وَمَا لَنَا أَلَّا نَتَوَكَّلَ عَلَى اللَّهِ وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا ۚ وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَىٰ مَا ...

عزیز من هیچ جا نگفتم به خدا توکل نکنیم این حرف شما در تناقض با تاپیک من 

عزیز من هیچ جا نگفتم به خدا توکل نکنیم این حرف شما در تناقض با تاپیک من

بله متوجه هستم و احادیث ممکنه معتبر نباشن

نمیشه که خدا  آشکار و واضح در قران بگه خدا برای بنده اش کافیست  و  فقط در سختی ها به خدا توکل کنید

بعد حدیث بیاد که در سختی ها از ما کمک بگیرید ینی غیر خدا؟؟قران آشکار و مبین هست تحریف نشده

اما احادیث بسیار تحریف شده هستن. من شیعه و ارادتمند اهل بیت هستم اما با مطالعه مفصل و مرتب قرآن متوجه شدم هر گونه یاری خواستن از غیر خدا بر خلاف آیه های قران هست.

حالا من بحثی نمیکنم دیگه

ولی توصیه میکنم هرروز معنای قران رو به طور مستمر و هرروزه بخونید همین.فارسی خوندنش دیدگاه بسیار متفاوتی نسبت به ذات اقدس الهی به ادم میده

چون یه روزی که بیاد ممکنه دیر باشه برای فهمیدن اینکه خدا رو هرروز و هر لحظه یاد کردن اصل دین هست .

بله متوجه هستم و احادیث ممکنه معتبر نباشننمیشه که خدا آشکار و واضح در قران بگه خدا برای بنده اش کاف ...

این احادیث همه معتبر بود من با منبع گذاشتم من هر روز ۲۰۰ آیه قرآن با معنی میخونم قران نیاز به تفسیر داره که تفسیرش را فقط از عهده ائمه برمیاد اگه شیعه باشید حتما متوجه این موضوع باید باشید کمک خواستن از ائمه یعنی کمک خاستن از خداوند چون ما از طریق ائمه به خدا متوسل میشیم چون نزد خدا آبرو و اعتبار دارن