2777
2789
عنوان

چقدر رسم ادم ها باهم فرق داره

347 بازدید | 27 پست

امروز یه مهمونی دعوت بودم که صاحب خانه سرطان داشت و بعد از خوب شدنش مهمونی گرفته بود و ما دفعه اول هم نبود که میریم از اقوام نزدیک  همسرم بود

و همه هدیه و شیرینی گرفته بودن ما چیزی نبردیم

راستش من نمیدونستم بخاطر سلامتیشون باید چیزی ببریم و ما تو خانواده خودمون رسم داریم فقط دفعه اول خونه کسی میزیم هدیه یا شیرینی میبریم

راستش من یکم خجالت کشیدم و احساس کردم صاحب خونه ناراحت شد 

شما هم همچین رسمی دارید یا شنیدید ؟من فکر کردم دعوت سالی یکباره که نیاز به بردن چیزی نیست و نشنیده بودم بخاطر خوب شدن سرطان هدیه ببرن

لطفا با احترام نظرتونو بهم بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا جایی که دیر به دیر مثلا سالی یه بار می ری دست خالی نباید بری خیلی بده.اینم شادی بوده حالا یه ...

اخه اونا میان خونه مادرهمسرم اصلا چیزی نمیبرن

والا ما سالی یبار خونه خاله ها دایی هام میریم چیزی هم نمیبریم واسه همون اطلاعی نداشتم

خب باهاشون در ارتباط نبودی؟ یه وقتایی آدم اصلا حواسش نیست ببینه بقیه چکار میکنن

من خودم هیچجا دست خالی نمیرم، یعنی یه روضه هم دعوت بم حداقل دستم یه بسته خرما میبرم. 

ولی به نظرم صاحبخونه ناراحت نمیشه واسه این چیزا، اگرم بشه عمرا به روی خودش نمیاره

عزیزم احترام یعنی خونه هرکی میری دست خالی نری این دیگه رسم و رسوم نیس

راستش ما خونه درجه یک 

خاله دایی عمه عموم میریم چیزی نمیبزیم ولی درجه ۲چرا میبریم برای همین من نمیدونستم

راستش ما خونه درجه یک خاله دایی عمه عموم میریم چیزی نمیبزیم ولی درجه ۲چرا میبریم برای همین من نمیدون ...

خونه هرکی بری و ببری خودت سرت بالاس ولی الانم میتونی تماس بگیری بگی ببخشید ناراحت نشید من نمیدونستم