2777
2789
عنوان

بخاطر خانوادش ولش کرد

195 بازدید | 28 پست

دوستمه البته سال دهم مشاورم بود نگار دختر خیلی خانم و مهربون ولی الان مثل خواهره برام این پارتنرش خیلی همو می خواستن عین لیلی مجنون بودن نگار  هیچ کدوم از همکلاسی دانشگاه و همکار و..  رو محل نمی زاشت کلا با دوستی مخالف بود ولی برای این مهرداد  جونشو می داد مستقل بود و هیچکس از وضعیت مالی متوسط خانوادش چیزی نمی دوست یعنی بروز نمی داد بعد که با مهرداد قرار مدار خواستگاری می زارن پسره زنگ می زنه که ما به در هم نمی خوریم  چرا؟ چون تحقیق کرده بود از شهرستان نگار و فهمیده بود زیاد پولدار نیستن کلی خواهش التماس که مهرداد درست می شه من کلی کار می کنم خودت شاهدی و...  وای مهرداد ولش کرد اون پسری که کلی التماس می کرد برای شروع رابطه الان دوست دختر مهرداد  همسطح خودشونن نگار هم چند باری خودکشی ناموفق کرد کسی هم سمتش می یاد رد می کنه چون نسبت به همه چی بی اعتماد شده حالا پسره پرو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امثال مهردادو باید انداخت دور

یادم نمی ره زمستون منو بابام رفته بودیم بیمارستان پیش نگار بابام گیر داد زود بیا بریم وقتی فهمید خودکشی کرده زنگ زدم به مهرداد التماس گریه بیا پیشش ولی نه تنها نیومد گفت فراموش می کنه دختره تو شهر غریب هزار مصیبت بخاطر این عنتر کشید

اتفاقا با اینکه همه از رابطشون خبر داشتن چند تا از همکاراش بهش درخواست ازدواج دادن ولی اون نمی تونه ...

واقعا دیونه ان کدوم پسر عاقلی میره سمت دختری که با یک پسر داغون وارد رابطه شده و کلی آسیب روحی روانی دیده و پره عقده و کینه شده هر کی فقط زندگی خودشو خراب کرده

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

احتمالا این داستانو خود مهرداد تعریف کرده و خودشیفتگی مضمن داشته چون بعضی پسرا خیلی دوس دارن قهرمان بازی ای باشن که یکی‌ براشون میمیره ولی اینا محل نمیدن و اون یه نفرم‌خیلی خاصه که همه پسرای شهر میخوانش ولی این فقط یه عتیقه ای مثل مهرداد رو میخواد در حدی که هی خودکشی میکنه ولی نمیمیره. و این هی تکرار میشه:)

یادم نمی ره زمستون منو بابام رفته بودیم بیمارستان پیش نگار بابام گیر داد زود بیا بریم وقتی فهمید خود ...

طفلک 🥲 خدا کمکش کنه ، لعنت به همچین مردایی

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

احتمالا این داستانو خود مهرداد تعریف کرده و خودشیفتگی مضمن داشته چون بعضی پسرا خیلی دوس دارن قهرمان ...

نه نگار تعریف کرده واسم واقعا هم واسش می مرد خودش می گه نوع دوست داشتنش نرمال نیست چون مهر پدر هم ندیده