2777
2789
عنوان

هزینه های نجومی دندانپزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 72 پست
یعنی علاوه بر پولی که اول طی کردین گرفت؟

من با دست خونی و اوضاع خراب دکتر گف دستمزد خودم ۶۰ تومنه جدا و خرج بیمارستانم جدا نمیخای برو بسلامت

ینی اون لحظه فقط پولو میبینن نه جون انسان رو

برای ۳ ساعت تو بیمارستان موندن ۱۰ ملیون فقط هزینه بیمارستان گرفتن ک مدتی ک تو اتاق عمل بودم ۲۰ دقیقه بود

واقعا حیف اون قسم پزشکی ک خیلی از دکترا میخورن

دلالی با جون مردم میکنن

لایک نکن.

درسته خدمات دندون پزشکی گرونه 

ولی داری اشتباه میکنی که همه جای دنیا از ایران ارزون تره 

حداقل به منی که دارم این همه تحقیق میکنم در این باره اینو نگو 

همه جای دنیا خدمات درمان گرونه 

حتی ایران از خیلی کشورا ارزون تره 

و پزشکی و‌ دندون و دارو همه جای دنیا شغل پر درآمدی هستن 

و منطقیه 

اگر نباشن کی حاضر میکشه برای به دست آوردنش انقدر سختی بکشه

She is working on a bio…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش یه خانم تاپیک زده بود داداشش دندون پزشکی میخوند ترمی ۹۰ تومن خب اینا باعث همین میشه

برای اینکه پزشکی شده منبع پولدارشدن درحالیکه خدمات درمانی اصلا نباید با معلمی و امثالهم فرق کنن بحث خدمات وقتی منبع پولدارشدن بشه نتیجش میشه این خدمات باید با نرخ مناسب و متعادل انجام بشه جون جزو خدمات ضروری محسوب نیشن

نه دقیقا همون دویست تومن نیم ساعت یک عصب کشی کار داره بیشتر نمی ارزه

برای اون نیم ساعت اون دندون پزشک ۱۵ سال درس خونده 

تو نباید نیم ساعت رو ببین 

اون ۱۵ سال رو باید ببینی 

She is working on a bio…

درسته خدمات دندون پزشکی گرونه ولی داری اشتباه میکنی که همه جای دنیا از ایران ارزون تره حداقل به منی ...

نه نسبت به درآمد خودشون اصلا گرون نیست درآمد یک پزشک و دندانپزشک جزو درآمدهای متوسط،حساب نسشه بالاترین درآمدشون مربوط به مهندسی و برنامه نویسان هست 

خب پزشکی با معلمی درس و زحمتش یکی نیست برا همینه ک نتیجه زحمتشون و خرج کردنشونه

دقیقا 

دندون باید این‌همه سال درس سخت بخونی درسای عملی 

معلمی ۴ سال درس های خیلی اسون

She is working on a bio…

خب پزشکی با معلمی درس و زحمتش یکی نیست برا همینه ک نتیجه زحمتشون و خرج کردنشونه

هرکدوم سختی خودشو داره من یکسال معلم بودم پوستم‌کنده شد هرشغلی سختی خودشو داره دلیل نمیشه که بخوان پوست مردمو بکنن

نه نسبت به درآمد خودشون اصلا گرون نیست درآمد یک پزشک و دندانپزشک جزو درآمدهای متوسط،حساب نسشه بالاتر ...

نیست عزیز من 

من دارم کارای مهاجرت رو انجام میدم 

همه جا پزشک و دندون پزشک و داروساز چند پله بالاتر از بقیه شغل ها هستن 

گول دروغای اینستاگرامی رو‌ خوردی 

She is working on a bio…

دقیقا خدایی باید آدم انصاف داشته باشه درسته برای ماها سخته این هزینه ها ولی خب اونا هم زحمت کشیدن

اصلا من خودمو با بقیه مقایسه میکنم 

همه می‌رن عروسی تفریح 

همه ی دخترا عصر تا خرید 

من مداوم دارم درس میخونم 

منطقیه درامد من و بقیه یکی باشه 

She is working on a bio…

دقیقا دندون باید این‌همه سال درس سخت بخونی درسای عملی معلمی ۴ سال درس های خیلی اسون

اصلا اینطور تیست هرشغلی سختی خودشو داره هرکسی که بخواد ترخ درآمدشون تو جیه کنه میگه مال ماسخته فلانه نه عزیز دا هرشغلی سختی‌های خودشو داره اگر به سختی شغل باشه نیروهای خدماتی و کارگران معادن و برنامه نویسها و کسانی که کارهای پرخطر دارند سختیشون بیشتر باشه کمتر نیست درحالیکه کمترین درآمد رو پرخطر ترین مشاغل مانند کارگران معادن و کارگران باربری و ...دارند

هرکدوم سختی خودشو داره من یکسال معلم بودم پوستم‌کنده شد هرشغلی سختی خودشو داره دلیل نمیشه که بخوان پ ...

هر شغلی سختی خودشو داره 

ولی سختی معلمی به هیچ وجه به سختی دندون پزشکی حتی قابل مقایسه هم نیست 

She is working on a bio…