حداقل یک صفر اونم حداقل باید از هزینه های دندانپزشکی کسر بشه تو کشور ما یا هزینه خدمات نجومی هست یا خیلی کم تعادل وجود تداره تو بحث پزشکی و دندانپزشکی بالاترین دراند در کل جهان رتبه اول مال ایران شده درحالیکه در همه کشورها درآمد پزشکان و دندانپزشکان جزو درآمدهای متوسط هست
مسیر شغلی سختی داره هیچ رشته ای انقدر لازم نیست درس خوند هیچ جای دنیا هم درآمدشون کم نیست اتفاقا درآ ...
یه ارشد اندازه شما درس میخونه اگه دندون پزشکی بسه دیگه این همه خر فرض کردن مردم
انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگفتم دکترهای ایران درساشون سخت تره گفتم همه جای دنیا درسای پزشکی دندون و دارو سخت تر از بقیه رشته ه ...
من اینجا اون کاربر رو ریپ زدم که میگه درس های دبیرستان سخت تره تو ایران چ برسه به دانشگاه
انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا
عزیزم توی کشوری مثل انگلیس هزینه دندانپزشکی چند برابر ایرانه ممکنه کاری که اینجا با ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون انجام میشه اونجا بالای یک میلیارد بشه
همه جای دنیا این سه تا رشته درامد بالا دارن نه فقط توی ایران در ضمن شما اصلا نمیتونی معلمی رو با دندانپزشکی مقایسه کنی تو این رشته دست و گردن و کمرت داغون میشه درسا خیلی سختن کارای عملی استرس دارن یک دهم این سختی رو معلمی نداره
خب بخوره تو سرت درس خوندی که دردی دوا کنی از مردم یا بیزینس راه بندازی
مسیر شغلی سختی داره هیچ رشته ای انقدر لازم نیست درس خوند هیچ جای دنیا هم درآمدشون کم نیست اتفاقا درآ ...
شما احتمالا یا تو این رشته ها درس میخونی یا ازاعضای خانوادت هستن عزیز دل ولی من همیشه جانب خقودارم بزار اینجور بهت بگم من محقق میتونم برای یک پروژه حداقل بالای صدمیلیون درخواست کنم کارمنم سخته و تخصصش هم خیلی کمه درحوزه هایی که تیازه پس باید با این نرخها کارکنم هیچوقت این کارو نمیکنم من برای خودم نرخ ساعتی دارم میگم بقبه بگیرن نیلیاردی برای یک پروژه من ممکنه حتی نرخی که میگیرم به اندازه یک دانشجو و کارآموز هم نباشه چون ازنظر من اون نرخ منصفانه نیست
نگفتم دکترهای ایران درساشون سخت تره گفتم همه جای دنیا درسای پزشکی دندون و دارو سخت تر از بقیه رشته ه ...
سختتر نیست عزیز دل برق و برنامه نویسی جزو سختترین رشته هاست محیط پزشکی واقعا انرژی منفی داره بله ازاین جهت باید درآمد بیشتری داشته باشن و پراسترس هست ولی اونم متعادل نه با تفاوت نجومی
درسای دبیرستان ایران سخت تره این درسته درسای دانشگاه تقریبا یکی هستن از لحاظ سختی ولی باز هم مسیر شغ ...
میدونید جراسختتره جون این رشته ها پرمتقاضی هست بخاطر درآمدشون خوب این اشتباهه دیگه وگرنه تو کشورای دیگه خیلی سختتر هم میگیرن کافیه پزشک اشتباه کنه حتی مجوز پزشکیشو ازش میگیرن و اونجا بیمار محور هست یعنی اگر پزشک خطایی کنه باید بیمه بده و هیچ راهی نداره که از زیر قصور پزشکی پاسخگویی نداشته باشه
عزیزم توی کشوری مثل انگلیس هزینه دندانپزشکی چند برابر ایرانه ممکنه کاری که اینجا با ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون ا ...
من لیست درآمدها رو چک کردم اونم کشورای مختلف درآمد یک کارگر ساده الان تو انگلیس،شمارو ببین چقدره و بعد با هزینه های پزشکی و دندون پزشکیشون مقایسه کنید اتفاقا درآمد پزشکان و دندانپزشکان هیچ کشوری ندیدم بالاترین باشه حز ایران و گفتم طبق آمار جهانی رتبه اولو اوردن