2777
2789
عنوان

بابام به مامانم خيانت كرده دلم برا مامانم كبابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3465 بازدید | 125 پست
من جلو چشم دیدم دختره برا بابام دلبری میکرد، بابام مدیر یک خیره بود دختره مسئول کامپیوترا بود یک روز ...

😣😣😣 واقعاکه......دیگه سنی ازشون گذشته اینادیگه چرا آخه😔😔😔😔

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤
حالا باباي من از اين پولا نداره  دلم ميخواد بدونم رابطشون چقد بوده بدبختي مون هم اينه كه ماما ...

زنا اگه این دل مهربونو نداشتن الان هیچ مردی اینقدر به راحتی خیانت نمیکرد😔😔😔

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا باباي من از اين پولا نداره  دلم ميخواد بدونم رابطشون چقد بوده بدبختي مون هم اينه كه ماما ...

به نظر من مامانت باید بهش بگه ولی نگه شما میدونید لااقل استرس فهمیدن شما رو داشته باشه و دیگه تکرار نکنه

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
وقتی شمافهمیدین بابات چه عکس العملی نشون داد? 

من خونه خودمون بودم 

چند بار به عموم قبلا گفته بوديم اين موضوعا 

نميخواستيم مامانم و داداشم بفهمن 

حتي رفتيم سر گوشي بابام با كلي دردسر شماره مشكوكارو برداشتيم و انقد ز زديم تا يه دختر برداشت 

خواهر كوچيكم يه بار كه بابام خيلي دستش ب گوشي بود پيام داده و دختره رو شسته

اونم رفته بود به بابام گفته بود 

بابامم اومده بود با خواهرم دعوا كه اين مشتريه

بعد ديشب ميره بيرون گوشيشو يادش ميره 

خواهرم ميبينه اون شماره هه بازم هست 

به مامانم كه نصفه كاره در جريان بوده ميگه و همه از خونه ميان بيرون

كه وقاي بابام مياد مامانم بش بگه 

وقتي مياد مامانم ميگه بابام ميگه من نميدونم كيه و حاشا ميكنه

دلیل این همه خیانت که چند سال اخیر زیاد شده  تل گ رام و اینستاست .ببخشید ببخشید ولی مردای ایرونی جلبن ،جنبه ندارن.

بدبختای ندید بدید

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

مامانم ميگه خب ز بزن به اين شماره كه دوبار بت ز زده بگو كارتون؟

نمي زنه 

مامانم هم گريه ميفته و....

بعد وسيله هاشا جمع ميكنه از خونه بره بابام 

خواهر بزرگم ميرسه و بش ميگه بين اون و بچه هات يكيا انتخاب كن 

تا امروز ظهر نميده بود خونه 

به مامانم گفتيم فعلا اصلا محلش نده

شوهر خواهرم ز زده و دختره رو شسته 

تو مخابرات اشنا داشت ادرسش رو گير اورد 

ارل جواب تلفن نميومد بعد براش ادرس خونشون رو مسيج كردن جواب داده و به غلط كردن افتاده

وااای تو محل کار بابام یه خانمه به بابام گیر داده بود حالا بابام طفلک سادس و اهل اینکارا نیست ولی زنه ول کن نبود آخرش من گوشی بابامو گرفتم زنگ زدم شستم گذاشتمش کنار 😁😜

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
مامانم ميگه خب ز بزن به اين شماره كه دوبار بت ز زده بگو كارتون؟ نمي زنه  مامانم هم گريه ميفته ...

اوووووف واقعا خیلی بده...این ک دیگ شوهر ادم نیس ک بگه ب درک طلاق میگیرم...پای پدر وسطه....

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره