2777
2789
عنوان

بابام به مامانم خيانت كرده دلم برا مامانم كبابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3465 بازدید | 125 پست
بابای منم خیلی از این کارا کرده... حتی به من زنگ زد دارم میرم خواستگاری تو یه هفته خواستگاری سه ...

پدر منم خیانت میکرد . من موندم چرا اکثر باباها اینطوری بودن! ولی بابای شما دیگه اخر زرنگ بازی بود من اون تیکه که گفتی شماره مامانت رو داده به عنوان خواهرش ناخداگاه خندیدم 😁😁

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر منم خیانت میکرد . من موندم چرا اکثر باباها اینطوری بودن! ولی بابای شما دیگه اخر زرنگ بازی بود من ...

نمیدونم والا چی خوردن مادربزرگا سر حاملگی بعضی باباها...

همیشه شاد باشی دوستم😘🌷

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

امان از اين مردا كه از پرويي كم نميارن

اين روزا هرچي زنا پاچه پارون تر باشن بهتر كارشون پيش ميره.اكثر زنها ميشينن با صبوري و گذشت و تحمل زندگيشونو ميكنن بعد اقايون ميان اينجوري جواب اينهمه تحملشون رو ميدن..

اون دخترا و زنايي هم كه ميرن با مرد زن و بچه دار دوست ميشن واقعا كثيف هستن.چطور به همجنس خودشون رحم نميكنن .بقول يه اقايي ميگفت اين شوهر چيه كه بعضي زنا از خواهر خودشونم نميگذرن😔