2777
2789

شوهرم خیلی سرده 😭😭 بعد چهار ماه می‌خواستیم سک.س کنیم مثلا اونم فقد به اصرار من این هفته اینقدر قهر کردم باهاش که بره دکتر حداقل منم نمیتونم اینقدر خودمو کوچیک کنم دیگه همش بگم رفتم حموم آرایش کردم تا آرایش کردم فهمید حرفش جدی گرفتم شروع کرد به بحث کردن  اعصابشو خورد کردن رفتم جلو چشمش آرایشم پاک کردم انتظار داشتم الان بگه چرا پاک میکنی ولی کثافت نگفت. الآنم گرفته خوابیده 😭😭😭خانوما سعی کنید در کنید منم رابطه زیاد برام مهم نیست ولی خیلی هرمونام بهم ریخته بعد زایمان کلا اینطوری شدم 

هیچکس کامل نیس 

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما نداریم چون نعوظ نداره مایع منی نداره 

هفته ای یبار به زووور 

من خودم سردم زیاد واسم مهم نیست 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

حق داری کاملا !ربطی به هورمونات نداره

مشکل شوهرته چرا اینجوریه؟

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

ما نداریم چون نعوظ نداره مایع منی نداره هفته ای یبار به زووور من خودم سردم زیاد واسم مهم نیست

از اول اینجوری بوده؟ بچه ندارین؟ چندساله عروسی کردین؟ 

میرفت دکتر خوب بشه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.