2777
2789

چقدر سخته بچه هی گریه کنه ندونی چشه ندونی چجوری آرومش کنی ندونی چی بهش بدی چی بهش ندی 

خدا می‌دونه سر بچه اولم چیا سرم اومد چقدر بی تجربگی باعث عذاب خودم و بچه شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

بچه ها سایت میلی گلد، سایت خریدو فروش طلا هست

واقعا خیلی سایت خوبیه، برید درباره اش بخونید خودتون متوجه میشید

سرچ کنید ملی گلد میاد بالا، و ثبت نام کردن توی سایتش خیلی راحته زیر2دقیقه ثبت نام میکنن

📌فقط باید موقع ثبت نام حتما شماره موبایل تون بنام خودتون باشه

2️⃣کدملی تون رو وارد میکنید، و ثبت نام تون تمام میشه

به همین راحتی

📌📌📌فقط بچه ها ممنون میشم حتما موقع ثبت نام کددعوت منو بزنید🙏🏻🌹، اون وقت هم به من 5میلی طلا میدم هم به شما چون برای اولین بار ثبت نام کردید 

موقع ثبت نام این کد دعوت رو بزنید خواهشا: milli-yqri7

🍂دَوامُ الحال مِنَ المحال هیچ حالی دائمی نیست🍂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا مادرای اسمونی روبیامرزه.من مامانم سر پسربزرگم بود پابه پام اذیت نشدک

خدا مادرتو حفظ کنه والا من هیشکی رو نداشتم تک و تنها بودم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم ازش استفاده کنین، یا اگه کسی نیاز مالی داره بهش بگید انجام بده

طرف میره کارگری 8ساعت کار سخت میکنه تا 1میلیون بهش پول بدن 

ولی راحت میتونه بالا10نفرو ثبت کنه و پول دو روزشو در بیاره

🍂دَوامُ الحال مِنَ المحال هیچ حالی دائمی نیست🍂

خب شما تجربه کسب کردی یا زفتی کلاس یا دوره یا کتاب یا چی؟؟؟

دیگ سر اولی هر چی سرم اومد تا فهمیدم چی درسته چی غلط سنمم‌ بالاتر رفت بچه های زیادی دیدم چجوری بزرگ شدن چجوری آروم میشن چی دوست دارن و...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خصوصا چند تا احمق دور برتر باشه یکی چند روزگی نوزاد ببره گوشش سوراخ کنه یکی بگه دارو گیاهی بده به نوزاد یکی هی بگه شیرت کنه شیرخشک بده . یکی بگی بغل نکن بغلی میشه . یه شوهر دهن بین بقیه غر غرو و بداخلاق ..و تو میمونی به نوزاد رفلاکسی کولیکی مدام جیغ بزنه بعد سنگ صفرا بگیری عمل کنی .... و یک عالمه سوال بدون جواب و خونه ترکیده و افسردگی بعد زایمان و بگن اگه چقدر ادا میای😭😭😭