2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235141 بازدید | 1259 پست

من یه بار عینک آفتابی زده بود بعد این یه شیشه ش در اومده بود متوجه نشده بودم بعد همه نگاه میکردم تو دلم میگفتم خدایا اینو چرا اینقدر نگاهم میکنن بعدش رسیدم سر کار دوستم گفت تو چرا اینطوری شدی گفتم چطور عینک یه طرفش نیس یعنی اصلا متوجه نشدی 😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مامانم رفتم پارچه فروشی...مامانم نه گذاشت نه ورداشت گفت آقا ازین پارچه های لمه ممه دارید؟؟فروشنده ...

مامانا وااای😂

مامان منم رفتیم زنجیر طلا بخریم اومد ببینه محکمه کشید زنجیر پاره شد

هیچی دیگه خسارت دادیم اومدیم

ببین عزیزم شما به نظرم هم به یه روانپزشک مراجعه کن ممکن هست مشکل تمرکز و توجه داشته باشی و ای دی اچ ...

عزیزم منم از شدت استرس بالا که البته شوهرم با کاراش دچارم کرد خیلی اذیت شدم جوریکه انگار مغزم مثل بادکنک بود دستام یخ میزد پاهام شل میشد دائم الاسترس بودم الان چندوقتیه خودم رها کردم یکم بهترم یه چندتا مکمل هم میخورم

بچه ها یه بار اینو تو تاپیکا گفتم

یه پیرزن پیرمرده همیشه دعوا میکردن بعد پسرشون به مامانه میگه اینسری دعوا کردید به بابا بگو آی لاو یو   فحش خیلی بدیه

بعد غروب باز دعواشون میشه مادره به باباهه میگه آی لاو یو. باباهه هم برای اینکه کم نیاره میگه آی لاویو به بابات آی لاویو به ننت

من یه کار وحشتناکی که کردمدوسال پیش بچه ها راهی مدرسه کردم از مغازه برا بچه ها کیک و شیر اینا گرفتم ...

اولین باره میشنوم ک ا ندوم تو مغازه های سوپری بفروشن😱😵🙄عجیب بود نبود؟