2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235168 بازدید | 1259 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوتی من نیست برای شوهر عممه

ایشون تازه اینستا نصب کرد

یه روز که عمم خسته وسط حال دراز کشیده بود و دست و پاهاش از هم باز شوهر عمم ازش عکس میگیره و اشتباهی استوری میکنه

بعد چند دقیقه بعد یکی از پسراش زنگ میزنه بابااا این چیه گذاشتی استوری پاکش کن

شوهر عمم هول میشه به یکی دیگه از پسراش که تو خونست میگه فلانییی بیااا ایننن چیههه صغرااا(عمم) رو همه دیدنننن😂🥲 

بعد جالب اینجاست عصبانی هم شده بود که چرا همه زنش و دیدن

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

شوهرمن وقتی خیلی بیخاب باشه فق حرف میزنع چیزای بی ربطیم میگ یادمه بیمارستان بودیم همراه مادرم شبامیموندیم و بیدارم بودیم ینی توشبانه روزدوساعت شایدمیخابیدیم شب اول دیدم ساعتای 4اینا،هرکی ردمیشداین ی چی میگف یکی ردشدب پرستار سلام داداین میگ علیک سلام خوبی توگفتم چیکارمیکنی دقیقا،میگ خودمم نمیفمم راسش ینی هرکی میدیدفک میکرد مشکل ذهنی داره

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

شوهرمن وقتی خیلی بیخاب باشه فق حرف میزنع چیزای بی ربطیم میگ یادمه بیمارستان بودیم همراه مادرم شبامیم ...

وااااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

وای خدا سوتی امروز منو نمی‌گی تو گروه پسرا اشتباهی عکس چند نمونه واژن قبل لابیا پلاستی فرستادم میخوا ...

وای حوری بهشت، این چه سوتی بود دادی؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

وااااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واقعایجوری بودمنم نمیدونستم این اخلاقشومونده بودم چرا،اینطوری می‌کنه الکی گیرمیدادبه همه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

من از ت وبدترمدیروز جلو محل کارم یکی گفت سلاممنم برگشتم بلند گفتم سلام خوبید شما بفرماییددیدم طرف با ...

وای با این ایرپاد ها، جدیدا، برای همه مون یک جورایی پیش میاد.

مخترعش را زنده می خوام خخخخ

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

رفتم دکتر موقع ویزیت یکی جلوتر من بود ویزیت شد هزینه رو داد اومد نشست به مقدار باقی پولشو منشی گذاش ...

ادامه یا بقیه

ما میگیم بقیه پول