2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235168 بازدید | 1259 پست

پیش میاد منم سوتی لفظی زیاد میدم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂وای خدایا شرکت فقط خودم اینطوری نیستمچقدرر خوبید

خدا برکت بدد به ۳ جا🤣🤣🤣:

دندان‌پزشکی

داروخانه

سوپرمارکت

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

واااای پسرمو ختنه کرده بودیم ۶ ماهش بود من فک کردم عفونت کردع جای زخمش زنگ زدم به مامانم ییاد خونه م ...

وای وای بمیرم برا بابات اون لحظه دلش میخواسته خفت کنه با شوهزت   

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه ماه پیش برای اولین بار یه سوتی دادم که تا آخر عمرم بسمه ..

رفته بودم سونو بدم هم سینه ، هم و ا ژ ی ن ا ل

حتما باید پیش دکتر خودشون انجام میدادیم و دکتر مرد بود 

منم واقعا خجالت میکشیدم شدیدددددد رفتم با هزار تا خجالت دراز کشیدم 

دکتره آمد تو گفت باز کن ، پاهامو باز کردم 

گفت خانم دکمه پیراهن رو باز کن 😐

ببین یعنی مردم و زنده شدم 

آمدم واسه همسرم تعریف کردم اونم حالا تا یه چیزی میشه دستم میندازه خانم باز کن 😅😅😅

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

یبارم فاز فمینیستی برداشته بودم داشتم به گروه دوستام پیام می دادم وکاملاجدی نوشتم (تااین شکاف درمیان ماخانمهاهست مردها روی ماسوارن)وموقع ارسال فرستادم برای یکی ازمخاطبام که تعمیرکاریخچال بود وخداراشکر شمارمو نداشت وقتی ارسال شددیدم زنگم زد وبایه حالت بدی گفت خانم میشه اون شکافو پُرش کرد من درخدمتم منم هنگ بودم که چی می گه فکر کردم درباره یخچاله پیله شده بودم کدوم شکاف؟ازماشکاف نداره اونم می گفت شماپیام دادین شکاف داره

خلاصه که نگم براتون چقدر افتضاح به بار اومد ووقتی فهمیدم گوشی راقطع کردم وازخجالت مردم وبه شوهرمم گفتم دیگه تعمیر یخچالو به این آقانده ازش خوشم نمیاد

حق باشماست
من شوهرم بهم خیانت کرد یه پیام طولانی نوشتم بعد اشتباهی فرستادم واسه دختر خالم ولی شوهرم رو بخشیدم ا ...

الان دختر خالت فهمید ک شوهرت خیانت کرده،؟

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم