2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235145 بازدید | 1259 پست

یه سوتی وحشتناک دیگه هم دادم...

چند سال پیش ...

یه عکس بود از یه مار بزرگ تو رودخونه تو جنگل آمازون

مرده بود

آدما رفته بودن کنارش قد چوب کبریت بودن 😂

بعد خواهرم گفت وای به نظرتون این چند متره🤔

گفتم بیشعور!

این متره؟!

نه این متره ؟؟!

این کیلومتر احمق😐😐😂😂

این کیلومتره....

یعنی خونه عین بمب منفجر شد از خنده...

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم عادت داره کسی تلفنش زنگ میخوره میگه کی بود ی بار نشسته بود تو تاکسی تلفن راننده زنگ میخورده ای ...

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دوستم عقد کرده بود . خونه مادرشوهرش بودن که مادرشوهرش به پدر شوهر و برادرشوهرش میگه پا شید بریم پارک ...

خدا سر دشمن ادم هم نیاره وای

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

حالا سوتی لعنتی من.تو سوپری ب جای کنسرو گفتم اقا کرست دارید؟بعد اومدم بیرون تا خونه میدویدم هی خودمو فحش میدادم.دیگ هم نرفتم اون مغازه مال دوران دبیرستانمه😐😭

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

منو همسرمو از فامیلاش .پاگشا دعوت کرده بودن وارد شدم با همه دست میدادم میگفتم خوش اومدینعید فطر روب ...

خودت مهمون بودی بعد به بقیه میگفتی خوش اومدین؟