2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235131 بازدید | 1259 پست
وای خدا سوتی امروز منو نمی‌گی تو گروه پسرا اشتباهی عکس چند نمونه واژن قبل لابیا پلاستی فرستادم میخوا ...

واااای چ بد🫥

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی بار از اتوبوس پیاده شدم کارت ملیمو جای کارت اتوبوس هی میگرفتم جلو کارتخان اتوبوس میدیدم نمیزنه ...

وااای من شبیه این برام پیش اومد

با دوستم رفتیم پمپ بنزین پیاده شدم خودم حساب کنم اون کارتو گرفت منم دستشو هل میدادم میگفتم خودم حساب میکنم هرچی آقاعه میومد جلوتر کارتو بگیره من بیشتر دست دوستمو هول میدادم اونوور و بلند میگفتم میگممم خودم حساب میکنممم

اقاعه گفت خاانوم این کارت سوخته کارت عابر بانک که نیست🥲🥲🥲🥲

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

این سوتی نیست یه اتفاق خنده داره شوهرم هیکلیه ولی یکم شکم داره یه بار دراز کشیده بود و من دستمو گذاشتم رو شکمش و همینکه دستمو فشار دادم رو شکمش ازش باد معده در رفت محکم. بعد نمیدونم چرا من احساس راحتی کردم و انگار تخلیه شدم!!! 

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

یه بارم رفته بودم برای گوشیم قاب بگیرم. گوشی رو دادم به پسره همینطور که داشت قاب مینداختم روش، کیفمو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای دلم

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

وااای من شبیه این برام پیش اومدبا دوستم رفتیم پمپ بنزین پیاده شدم خودم حساب کنم اون کارتو گرفت منم د ...

وای یبارسرهمین تعارفات کارت اتوبوس دوستمو شکستم

کلافه شدم ۱۳۵نفرتاالان لایکم کردن

حق باشماست
ساعت قبل تو یه تاپیک بودم داشت درددل میکرد اخرش یچیزی گف یجای اینکه بگه برا نوشته بود لرا منم اولش م ...

وااای یاد ی توییت افتادم

پسره نوشت ترکای پوستی<<<<<

(تَرَکای پوستی)

اقا ترکا ریختن سرش که ترکا چیکار کردن شما همه جا گوه ترکارو میخورین و... 🤣🤣🤣🤣

تا دلت بخواد زیاااااد

یکساعت با بستنی فروش سر اینکه دوهزار و پونصد دارم بدم یا نه بحث میکردم و نمیفهمیدم (اون روز مخم اتصالی کرده بود و اصلا هیچی نمیفهمیدم) با کت وشلوار صورتی و صندل ، هیچی دیگه بستنیو گرفتم پول دادم فرار کردم و تا مدتها افتابی نشدم پسره دیگه برای من هر هر میخندید بجای اینکه توضیح بده🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱