دوستام برنامه ریزی کردن که براش کادو ببرن بعضیاشون گفتن شیرینی بعضیاشون هم گفتن وسایل خونه میخریم یه چیز. کوچیک حالا من فعلا پول ندارم نمیتونم نه شیرینی بخرم نه وسایل مامانم میگه از لوازم ارایشی که استفاده نکردی تا الان تو یه باکس کن ببر من میگم زشته اخه کی لوازم ارایش میبره برا عروس اونم وقتی شوهرش مغازه لوازم ارایش داره و همه چیز بی نیاز به دوستم گفتم خوبه اینو ببرم گفت نه خوب نیست حالا نمیدونم چیکار کنم به مامانم که میگم خوب نیست داد میزنه میگه میگی چیکار کنم هعی خدا کاش شرایط کار کردن رو داشتم😔😔😔😔😔
پس جز حقیقت چیزی رابطه ی دوستی شمارو پایدار نمیکنه، بهش پیام بده بگو خیلی دوست دارم ببینمت کنارت باشم ولی شرایط کادو دادن رو ندارم و خیلی خوشحال میشم از دیدنت، یا بگو سفارش داده بودم اینترنتی گفته بود تا امروز میرسه متاسفانه نرسید تا زمانی ک پول دستت اومد یچی بخر بده
همون لوازم آرایش خوبه مهم اینه دست خالی نری.دوست من دستش تنگ بود برای من کیک خونگی درست کرد توی یک ظرف.ظرف تو بود کامل اما خب،فکر کنم از خونه شون بود.وگرنه چرا تو جعبه نبود.اما چون بعنوان ظرف کیک بود اصلا بدچشمی نمی کرد.من که ممنون بودم ازش.واقعا بد نما هم نبود.