2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235162 بازدید | 1259 پست
ماسمالیش کردم ولی فکر کنم بدونه من خیلی از کارم پشیمونم همیشه جلو ذهنمهبه دختر خالم گفتم دوستم اینو ...

سلام عزیزم بله باور میکنه 

خصوصا اگر جلوش حفظ ظاهر کنی و ایرادی از زندگیتون نگی

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چرا نمیومد بگه اشتباه گرفتی

گفت می خواستم ببینم تا کجا پیش میرفتی و خنگ بازیت تا چه حده.من هوشم خوبه مثلا رتبه سه رقمی کنکور بودم یه زمانی اما بعضی وقتا کلا تعطیلم😂😂😂😂

گفت می خواستم ببینم تا کجا پیش میرفتی و خنگ بازیت تا چه حده.من هوشم خوبه مثلا رتبه سه رقمی کنکور بود ...

😂😂😂وای، وای باید ی دونه واقعی میزدی پس کله شوهرت🤣🤣

چقدر زود دیر شد، حیف💔

امروز پسرم رفت بیرون،همین که رفت یکی هی تند تندزنگ واحدرو میزد بادست درو میزد منم فکرکردم پسرمم برگشت موباز باتاپ درو باز کردم دیدم یه مردهست همچین دروکوبیدم رو طرف ، حالا رومم نمیشه برم درو بازکنم ازپشت در بعد 5دقیقه پرسیدم بله گفت صندوق صدقات دارید گفتم نه ،ازخجالت مردم 

خیلی عجیبه که یه تاپیک ۵۸ صفحه جلو رفته و کاربرا همدیگه رو نجویدن که تاپیک به کام نیستی کامل یا قفل شدن بره این یه تاریخ جدید در نی نی سایته زنده باشید خانم های عزیز😂❤

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه