2777
2789
عنوان

وام بانک رسالت

124 بازدید | 11 پست

دوستان کسی از بانک رسالت تابحال وام گرفته?طرح هاش چه جوری هست

وام میخوام بگیرم پولمو کدوم بانک بزارم بانک مهر خیلی مزخرفه الان سه ماهه پول خوابیده تازه سی میلیون میده 

من وام 23 درصد میخوام ولی مقدار وام زیاد باشه

بانک ملت طرح فرابانک تا ۱۰۰ میلیون بدون ضامن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرابطش چطوریه

هر چقدر پول بخابونید بعد از دو الی سه ماه دو برابرش رو میگیرید

سودش ۲۳ درصد و همه کاراشم از اعتبار سنجی تا اخذ وام در برنامس

فقط باز کردن حسابش باید برید بانک

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

قسطی چند ماهه است

60 ولی

بسته به مقدار وام

۵ ماه پولتو میخوابونی رسالت بهت همون مقدار یکساله وام میده بدون درصد

ن بابا پنج ماه زیاده اونم همون مقدار

من قبلا از ملت سه ماهه دورابر موجودی گرفته بودم همچین وامی میخوام

این خیلیییی خوبه

امیدوارم ادم به روزی نیوفته که وام بگیره چون همین بانک ها ادم رو بیچاره میکنن ولی چه میشه کرد

امیدوارم ادم به روزی نیوفته که وام بگیره چون همین بانک ها ادم رو بیچاره میکنن ولی چه میشه کرد

آدم وام نگیره که کاری نمیتونه بکنه.من کل حقوقمو وام میگیرم همینجوری که آدم خرج میکنه میره