(گفتم) الان حسابی گند زدم نظرت عوض شده ؟نه ؟
گفت(اگر) راستشو بگم پررو نمیشی ؟
گفتم :(اممم) نمی دونم شاید بشم
گفت :یاسمن با وجود گندی که زدی
من امروز از دیروز بیشتر عاشقتم
اشتباه دیروزت هم خیلی بد بودا ولی اینکه موقع اشتباه کردن عقب نشینی کردی و تسلیم شدی همچنین عشق من اشتباهت رو پذیرفتی و با عشق و مناقشه سعی کردی آروم کنی اوضاع بدی رو در حالیکه هنوز چیزی از غم كنكورت کم نشده از خود صبح یک کلمه ام از کنکور صحبت نکردی درحالی كه من دیدم که تو چقدر زحمت کشیدی ...
یاسی جون تو لایق بهترین دانشگاه های کشور هستی حتی اگه رتبه نیاری و واردش نشی لبخندی از سر سرمستی ، بر لبانم نشست . علی من دوباره لب به دهان گشود با کلمه به کلمه حرفاش لبخندم گشاد تر میشد
تو خودِ خودِ اونی هستی که آرزو داشتم امروز فهمیدم چه فرشته ای نصیبم شده عشق من. با ناز گفتم علی،علی با خوش رویی جواب داد جون علی + باورم نمیشه دارم این حرفا رو از تو میشنوم در نگاه پر از عشق علی گم شدم و دیگر بغض نشات گرفته از عشقم توان
سخن گفتن را ازم گرفت علی آرام اشک را از گونه ام ربود گویی علی هم دیگر توان رانندگی را نداشت و آرام به سمتم برگشتو گفت یاس من قدر خودتو بدون
تو با خیلی از هم سن و سال های خودت فرق داری اگه عصبانی میشم گاهی می
خوام اینو بدونی که تو فرق داری دیروز بد حرف زدم ولی فقط میخواستم
به خودت بیای قربون اون مژه های خیست بشم من چطورخدا انقدر تو رو زيبا آفرید انقدر خانم و عاقلی، همسر همه چی تموم من .
حالا یه پیشنهاد برای خوش درخشیدن رمانت یکی اینکه از کلمات مشتق یا جناس و هم ریشه زیاد استفاده کن
مثل عشق و مناقشه و دو اینکه در متن از کلمات متظاد هم استفاده کن که متنت رو بیشتر ادبی کنه مثل اوضاع بد و آروم کردنش توسط یاسمن .
یه نقد درباره پارت اول از الان گند زدم تا بیشتر عاشقتم (اینجا اینقدر به جزعیات و ارزش بالای مفاهیمی چون اصل زندگی پرداختی که به زیبایی متن خیلی توجه نکردی ولی خیلی فوق علاده بود و عالی ♥️)
نقد کوچیک دیگه از پاراگراف دوم 😁 از اشتباه دیروزت تا بلکم بیشتر : (سعی کن بعد از فعل یه خورده توضیح بدی و یه جمله بندی احساسی کنی مثل «با عشق و مناقشه»
و یا از کلمات ربط استفاده کنی مثل «همچنین» و اینکه کاما ویرگول نزار و به
جاش «و» بزار مثل اینجا : « پذیدفتی ؛/پذیرفتی و ». هرچی جمله بندی ها کوتاه تر باشه قشنگ تره و با
تشبیه به جملت تبدیل به شبه جمله و یک جمله کامل کن بهتره )
بنظرم این نکته ها رمانتون رو قشنگ تر می کنه و ببخشید اگر اینجوری ناراحتتون کردم