2777
2789
عنوان

داستان علی و یاسمن

| مشاهده متن کامل بحث + 12585 بازدید | 356 پست
بابت دیروز انقدر بهش بدهکار بودم که به خودم گفتم دیگه مقاومت نکن !حداقل ی طرفو داشته باش !دیگه آقا ج ...

چقدر قشنگ اعتراف علی 😍😍♥️ و چقدر قشنگ حیای یاسمن 😍♥️ 

عشق باید اینجوری باشه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خانم دانشجوی عزیز تک به تک نظراتتون رو خوندم 

تو هر انتقاد مراجعه کردم به همون قسمت داستان 

حق با شما بود و داستانم اشتباه تایپی زیاد داشت .تمام سعیم رو کرده بودم و خیلی ویرایش انجام دادم و گذاشتم تو سایت ولی به خاطر اینکه پیوسته و در زمان کمی اینجا گذاشتم از دست در رفته بعضی موارد.

تو دنیای مجازی نمیشه اون جور که شایسته هست مهربونی ها رو جبران کرد 

واقعا از این وقتی که گذاشتید از صمیم قلبم ازتون تشکر می کنم 

اینکه صرفا محض کنجکاوی و ماجراجویی داستان رو نخوندید و به نویسنده هم ارزش قائل شدید و حستون رو باهاش به اشتراک گذاشتید خودش ی درس مهم بود .

زبانم قاصره از توصیف و قدرددانی این همه محبتتون 

براتون آرزوی موفقیت و عاقبت بخیری دارم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خسته نباشید بهت میگم عزیزم تازه تموم کردم داستانو خیلی خوب بود اسی ت یاسمنی😍

خیلی شخصیتارو دوس داشتم

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

خانم دانشجوی عزیز تک به تک نظراتتون رو خوندم تو هر انتقاد مراجعه کردم به همون قسمت داستان حق با شما ...

مچکرم که حرف های این بنده را خواندی ببخشید اگر حوصله سر بر بودن یا ناراحتت کردم 😁😁 قلمت خیلی قشنگه 😍😍 انشالله در تمام مراحل زندگیت موفق باشی 😍♥️ 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

پارت شانزدهم ⚘⚘⚘⚘⚘⚘الان حسابی گند زدمو نظرت عوض شده ؟نه ؟گفت راستشو بگم پررو نمیشی ؟گفتم :نمی دونم ...

(گفتم) الان حسابی گند زدم نظرت عوض شده ؟نه ؟

گفت(اگر) راستشو بگم پررو نمیشی ؟

گفتم :(اممم) نمی دونم شاید بشم

گفت :یاسمن با وجود گندی که زدی

من امروز از دیروز بیشتر عاشقتم

اشتباه دیروزت هم خیلی بد بودا ولی اینکه موقع اشتباه کردن عقب نشینی کردی و تسلیم شدی  همچنین عشق من اشتباهت رو پذیرفتی و با عشق و مناقشه سعی کردی آروم کنی اوضاع بدی رو در حالیکه هنوز چیزی از غم كنكورت کم نشده از خود صبح یک کلمه ام از کنکور صحبت نکردی درحالی كه من دیدم که تو چقدر زحمت کشیدی ...

یاسی جون تو لایق بهترین دانشگاه های کشور هستی حتی اگه رتبه نیاری و واردش نشی لبخندی از سر سرمستی ، بر لبانم نشست . علی من دوباره لب به دهان گشود با کلمه به کلمه حرفاش لبخندم گشاد تر میشد 

تو خودِ خودِ اونی هستی که آرزو داشتم امروز فهمیدم چه فرشته ای نصیبم شده عشق من. با ناز گفتم علی،علی با خوش رویی جواب داد جون علی + باورم نمیشه دارم این حرفا رو از تو میشنوم در نگاه پر از عشق علی گم شدم و دیگر بغض نشات گرفته از عشقم توان

سخن گفتن را ازم گرفت علی آرام اشک را از گونه ام ربود  گویی علی هم دیگر توان رانندگی را نداشت و آرام به سمتم برگشتو گفت یاس من قدر خودتو بدون

تو با خیلی از هم سن و سال های خودت فرق داری اگه عصبانی میشم گاهی می

خوام اینو بدونی که تو فرق داری دیروز بد حرف زدم ولی فقط میخواستم

به خودت بیای قربون اون مژه های خیست بشم من چطورخدا انقدر تو رو زيبا آفرید انقدر خانم و عاقلی، همسر همه چی تموم من  . 

حالا یه پیشنهاد برای خوش درخشیدن رمانت یکی اینکه از کلمات مشتق یا جناس و هم ریشه زیاد استفاده کن

مثل عشق و مناقشه و دو اینکه در متن از کلمات متظاد هم استفاده کن که متنت رو بیشتر ادبی کنه مثل اوضاع بد و آروم کردنش توسط یاسمن .

یه نقد درباره پارت اول از الان گند زدم تا بیشتر عاشقتم (اینجا اینقدر به جزعیات و ارزش بالای مفاهیمی چون اصل زندگی پرداختی که به زیبایی متن خیلی توجه نکردی ولی خیلی فوق علاده بود و عالی ♥️) 

نقد کوچیک دیگه از پاراگراف دوم 😁 از اشتباه دیروزت تا بلکم بیشتر : (سعی کن بعد از فعل یه خورده توضیح بدی و یه جمله بندی احساسی کنی مثل «با عشق و مناقشه»

و یا از کلمات ربط استفاده کنی مثل «همچنین» و اینکه کاما ویرگول نزار و به

جاش «و» بزار مثل اینجا : « پذیدفتی ؛/پذیرفتی و ». هرچی جمله بندی ها کوتاه تر باشه قشنگ تره و با

تشبیه به جملت تبدیل به شبه جمله و یک جمله کامل کن بهتره )

بنظرم این نکته ها رمانتون رو قشنگ تر می کنه و ببخشید اگر اینجوری ناراحتتون کردم 

خیلی قشنگ بود ممنون از زحمتت از دیروز دارم میخونم و نمیدونم چرا دیشب گریه کردم با خوندنش موفق باشی

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خیلی قشنگ بود ممنون از زحمتت از دیروز دارم میخونم و نمیدونم چرا دیشب گریه کردم با خوندنش موفق باشی

سپاس از توجهتون بانو جان ....

منون میشم با لایک موضوع تاپیک کمک کنید داستانم دیده بشه

چرا عزیزم کجای داستان شمارو تحت تاثیر قرار داد ؟

کلا همش مخصوصا ابراز علاقه علی روز تولد یاسمن...

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰