2777
2789

چیکار کنم یاد بگیره  نویتو بچه هارو هل نده  دیگ هرچقدر دعواش میکنم فایده ندارره   امروز دختره میخواست سوار وسیله ورزشیه ش نذاشت  هلش داد دختره  بچه منم هلش داد   و نذاشت  انگار وسیله بازی واسه باباشه چیکارررر کنم یاد بگیره نوبتو یاد بگیره  اشکم دراومده  بچه ها شماهم اینطورن

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

یا مثلا زیاد بلد نیس با بچه ها دیگ بازی کنه دوست داره بازی کنه باهاشونا اماقشنگ بلد نی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعواش نکن بچه ها توی این سن یه مقدار لجبازی دارن براش توضیح بده بگو تو الان بزرگ شدی باید بیای مثل خانم ها صف بمونی

من دخترم سه سال و نیم داره مثلا بهش بگم نی نی ها هل میدن دیگه هول نمی ده اگر دعواش کنم گوش نمیده باید با آرامش براش توضیح بدم

اشهد ان علی ولی الله

یادم نیس پسربزرگم کی نوبت رو یاد گرفپسر کوچیکم دو سال و نه ماهه اونم نوبت زیاد حالیش نیس طاقت نداره ...

وای. پیرشدم قشنک   انگاد لج. میکنه. ک. نباید وسی سوارشه دلم میخواد ی  وقتا بزنم زیر گوشش

دعواش نکن بچه ها توی این سن یه مقدار لجبازی دارن براش توضیح بده بگو تو الان بزرگ شدی باید بیای مثل خ ...

بچه شماهم. هل میده ؟ 

بخدا این دفعه دارم از زبون. نرم میرم جلو ببینم چی میشه. کی. یاد میگیره

وسط پارک اگه هل داد بکشونش کنار و بهش بگو یه بار دیگه هل بده یا نزاره کسی بازی کنه می‌رسد خونه و واقعا هم جمع کن و برو خونه و اهمیت نده هرچقدر گریه می‌کنه

قاطعیت خیلی جوابه

و همینطور قصه های آخر شب معجزه میکنن چون میرن تو ناخودآگاه بچه

قصه بچه ای رو بگو که با همه بازی میکرد و دوسش داشتن

و بچه ای که بقیه رو اذیت میکرد و کسی باهاش بازی نمیکرد