2777
2789

بچه ها برادر شوهرم یه ماه پیش فوت شد، الان فهمیدیم زنش که فقط عقد بودن هنوز زندگی مشترک رو شروع نکردن،، مهریه شو اجرا گذاشته و برای شوهرم و بقیه خواهر برادرا ابلاغیه دادگاه اومده.. الان چی میشه میتونه اموال برادرا رو توقیف کنه؟ 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر‌.اموال شمارو نمیتونه از دستتون بگیره ک . از اموال شوهرش مهریه اش رو برمی‌داره.  حتی اگه ۱ دقیقه بعد از عقد باشه میتونه مهریه رو بگیره . ربطی به شروع زندگی مشترک نداره 

البته اگه باکره باشه نصف مهریه بهش تعلق میگیره

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

برادر نه فک کنم پدر و مادر. چه زن وزه و عوضیه ک بعد فوتشم دست نمیکشه. خدا بیامرزه عزیزم ایشالا نور ب ...

عزیزم شوهرش مرده

انتظار ندارید که ارثش رو ببخشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

برادر نه فک کنم پدر و مادر. چه زن وزه و عوضیه ک بعد فوتشم دست نمیکشه. خدا بیامرزه عزیزم ایشالا نور ب ...

پدر و مادر ندارن فوت شده، خیلی عوضی و کثافته ماها داغدار هستیم بعد همش باهاش در تماس بودیم هواشو داشتیم که ناراحت نباشه غصه نخوره یهو دیدیم مهریه شو اجرا گذاشته و رفته قفل در خونه ی مرحوم رو عوض کرده 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
پدر و مادر ندارن فوت شده، خیلی عوضی و کثافته ماها داغدار هستیم بعد همش باهاش در تماس بودیم هواشو داش ...

اینا ببخشیدا ببخشیدا تخم حرومن. بی ذات ذات خراب. این چه کاریه اخه. متاسفم فقط همیین. فک نکنم اینجا کسی سر دربیاره عزیزم برو شماره ی وکیل پیدا کن. من یکی فک کنم داشته باشم میخوای

کاربری دست دو نفره ✋️