2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم ک حد بالاش ۵ و نیم بود! اصلا ضخامت آندومتر لازم نیست بالای ۷ بره من حتی در انتقال جنین هم ضخامت بالا نرفت دکتر میخواست کنسل کنه انتقالم رو اما خودم گفتم انتقال بده  ضخامت بالاتر نمیره آنقدر اصرار کردم ک بامسئولیت خودم انتقال داد و آزمایشم مثبت شد.

بعدش هم دو سال بعد بصورت طبیعی با همون ضخامت باردار شدم

گفتم ک حد بالاش ۵ و نیم بود! اصلا ضخامت آندومتر لازم نیست بالای ۷ بره من حتی در انتقال جنین هم ضخامت ...

عزیزم چه جالب خدا بچه هاتو حفظ کنه منم چند بار با حدود هفت کنسل کرده دکتر با هفت هم برام انتقال نداده و تین باعث شده خیلی بهم بریزم 

چرا دوفاستون نمیخوری منم اندومتر نازک تجربه کردم ولی ماهی که باردار شدم اصلا نمیدوستم چند بوده

من اصلا بهش توجه نکرده بودم رفتم دکتر چون تنبلی دارم دکتر گفت ای وی اف رفتم تخمک کشی کردم حالا که میخوام انتقال بدم به بن بست خوردم 😭