2777
2789

شوهراتون چجوری ابراز علاقه میکنن?اصلا ابراز علاقه میکنن?منظورم کلامی هس ،اینکه بگن دوستت دارم و این حرفا،تو مناسبت‌ها براتون کادو میگیرن?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو س سالش اینطوریه من از ده پونزده میترسم 

بابام بعد ۳۰ سال هنوز هم محبت کلامی داره هم توجه و کادو و... ولی شوهرم بعد دو س سال یخ سرد 😐

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

تو مناسبتا کادو میگیره

ابراز علاقه که چند وقته دوستت دارم نشنیدم ولی مثلا میبینه فکر مالی چیزیو میکنم میگه من نمردم که تو غصه ی هیچیو نخور

هرچی بخام هم میخره

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

کادو نه

حتی تبریکم نمیگه

کل دستاوردامو نادیده میگیره 

توهین میکنه عصبیه بی منطقه خاله زنکه شکاکه 

بی لوله

ابراز علاقه کلامی گاهی در پیام وپیامک میده 

اما هیچکدوم از حرفا ورفتاراش نشاندهنده دوست داشتن نیست

همه میگن دوسم داره

ولی من در کنارش در عذابم 

کاش دنیا تموم میشد برام

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

به شدت به هم محبت میکنیم ...حتی ی جاهایی من بیشتر ...آقایون احتیاج ب یادگیری دارن ..انقدر تکرار بشه که عادت کنن ...

شوهرم ب شدت محبت کلامی داره 

رفتارن هم نشونم میده..

مناسبت های مهم سعی میکنه خوشحالم کنه با توجه ب شرایط اون مرحله از زندگی ...ولی برای من واقعا تبریک با یه شاخه گل یا تبریک با طلا فرقی نمیکنه ..مهم اهمیت دادنش به من و زندگیمه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

مامان و بابام بیست ساله

شاید خیلی وقتا کادو نگیرن و این عادیه. محبت کلامی هم زیاد دارن🥹

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱