بستگی داره مثلا ی روز زیاد درس داری ۵ ساعت وقت میزاری ی روز کم درس داری ۳ ساعت درس میزاری من خودم هفتم هشتم نهم معدل ترم اول و دومم ۲۰ بود هر روز که میایی خونه درس های همون روز رو جوری بخون که انگار داری برای امتحان میخونی هر هفته هم پتجشنبه و جمع کل تکالیف هفته ای که قراره بیاد رو انجام بده و درساشو بخون و هر روز قبل رفتن به مدرسه حتما پیش خوانی کن ریاضی رو از آلا فیلماشو ببین آزمایش های علوم رو حتما فیلماشو ببین چون برای ترم دوم امتحاننات نهاییه مهمن از اول سال شروع کن دقیق بخون گوشه کناره ها رو بخون هر درس رو که میخونی آماده کن خودتو مثل ی معلم صداتو ضبط کن قبل امتحان گوش بدی خیلیی بدردت میخوره من انجام دادم هر جمله ای که میخونی رو به زبان خودت توضیح بده و اینکه تو این تابستون سعی کن حتما ریاضی فصل ۱ و ۲ و ۳ رو بخونی فصل ۳ رو حتما زیاد بخون چون ادامش تو دهم و یازدهمته و خیلی مهمه و اینکه کتابکار هم حتما کار کن و از اول سال خیلی بخون و مرور داشته باش و نهم به شدتتتتتت آسونه لذت ببر از امسالت چون سال های بعد حسرتشو میخوری و واقعا بهت میگم کع بهترین سال تحصیلی من سالی بود که نهم بودم خیلیی خوش گذشت لذت ببر و درس بخون و این تابستون رو حتما ازش استفاده کن و ریاصی فصل ۱ و ۲ و ۳ رو حتما پیشخوانی کن فیلماشو ببین خلاشو بنویس تمرین حل کن نمونه سوآل حل کن پی دی افشو دانلود کن