2777
2789

منتظر نظرات قشنگتونم 😍

خودم هم اسم مورد علاقمه ولی میخوام عوضش کنم میشه بهم پیشنهاد بدید ❤️

و اینکه اصلا میشه عوض کرد یانه؟

دُخـتَر سَـرِت رو جِلوی کَسی خَم نَکُن🦋✨چون تاجِـت می افتِه👸🏻👑

کاربری دوستمه،خودم میخواستم بزارم رستا😂دقیقا مثل تو

تاپیکای فمینیستیمو نگاه نوشتم رستا

دوستم این کاربری رو زده بود استفاده نمیکرد الان من امدم رو اکانتش اون فقط میخونه

۱۳ دلیل برای اینکه........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون یه جادوگر خوب هستم😂😂

اسمشو از روی شخصیت اصلی که اینستا پیج داره برداشتم

شبیهشم🤣🤣

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
منم دوست دارم،کاش بقیه مسخره نمیکردن و نمی‌گفتند قدیمیه،خیلی دوست دارم دختر به فرزندی گرفتم اسمشو بز ...

منم اسمای قدیمی رو خیلی دوس دارم

بنفشه، ثریا، خورشید

ایران هم قشنگه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
منم اسمای قدیمی رو خیلی دوس دارمبنفشه، ثریا، خورشیدایران هم قشنگه

ن تو قدیمیا فقط ایران و یدونه دیگه رو دوست دارم که اسم خودمه😂که دومی اسم کمیه بگم از تاپیکام شناخته میشم

۱۳ دلیل برای اینکه........

منم دوست دارم،کاش بقیه مسخره نمیکردن و نمی‌گفتند قدیمیه،خیلی دوست دارم دختر به فرزندی گرفتم اسمشو بز ...

کی مسخره میکنه اتفاقا اسم اصیل وخیلی خیلی زیباییه واقعا اسم ب این زیبایی نشنیدم منم اگ خدا بهم دختر بده احتمالش زیاده اسمشو ایران بزارم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉