چیبگمم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 972 عنوان خانواده ای ک همش ازارو اذیت میکنن 73 بازدید | 7 پست چیکارشون کنم هرراهی رفتم ک بتونم ازشون جدابشم نشد حالا چیکارکنم 🥹😭💔من میتونم اذیتشون کنم راهی هست ک انجام بدم کم بیارن حداقل دیگه اذیتم نکنن خجالتم نمیکشن بخدا باموی سفید اخلاقای بچگانه دارن 🥹😭💔 ولی کاراشون از ظلم یزید هم بدتره 😭💔🥹😭 1404/03/11 | 14:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
binamoneshoon عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 4700 اگه موتور دارن بزن لاستیکشونو پنچر کن وسایل خونشو بشکن رو ماشینشون خط بکش اینا ایده ای هایی که به ذهن من اومده فقط چون از خدا میترسم انجام نمیدم
چیبگمم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 972 اگه موتور دارن بزن لاستیکشونو پنچر کن وسایل خونشو بشکن رو ماشینشون خط بکش اینا ایده ای هایی که به ذه ... ایول همینکه ب ذهنت رسیده عالیه خیلی بخدا 🥹😅🤣🫂💪 ولی موتور ک ندارن چجوری بزنم بشکونم همینجوری ک من دولقمه غذابخام بخورم یااب بخورم روانیم میکنن چ برسه بخام بشکونم چیو بشکونم اموزشم بده نترسم انجامشون بدم کم کمک 🥹🫂💔😭
چیبگمم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 972 اگه موتور دارن بزن لاستیکشونو پنچر کن وسایل خونشو بشکن رو ماشینشون خط بکش اینا ایده ای هایی که به ذه ... روی ماشین مطمئنی خط بکشم نمیگن کی کرده ؟ 🥹😬🫣
binamoneshoon عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 4700 روی ماشین مطمئنی خط بکشم نمیگن کی کرده ؟ 🥹😬🫣 نه شب که همه خوابیدن اینکارو بکن بدون سر و صدا
چیبگمم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 972 نه شب که همه خوابیدن اینکارو بکن بدون سر و صدا اوف ایول کجاشو ک نفهمن ازتوی خونه کار کسب بوده ؟ 🥹 اخه من بیشتر مامانم اذیتم میکنه حالا بابا یکم بدردم میخوره ولی خب همونقد ک خوبه همونقدهم بده..فعلا روی مامان تمرکز کردم
binamoneshoon عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 4700 اوف ایول کجاشو ک نفهمن ازتوی خونه کار کسب بوده ؟ 🥹 اخه من بیشتر مامانم اذیتم میکنه حالا بابا یکم بد ... چندسالته