2777
2789
عنوان

خسته از مادر بودن

89 بازدید | 10 پست

شده تا حالا از مادر بودن خسته شده باشید؟پشیمون شده باشید چرا بچه دار شدید؟دلم نمی خواد خار به پای بچم بره اما واقعا خسته و کلافه ام اگه برگردم عقب بچه دار نمیشم

خستگی طبیعیه 

اره شده 

همه یه وقتایی موردمون پایین میاد 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره گاهی پیش میاد دلم میخواد لاقل یه هفته برم یجایی که هیچکس رو نبینم ولی خب نمیشه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

خب عادیه

من چهار ماهه زایمان کردم و ناخواسته باز باردار شدم

بعضی وقتا ارزوی مرگ دارم و دلم استراحت میخواد تنهام و مادر و خواهرم پیشم نیستن

واقعا خستم حالم بده خابم میاد ولی نمیشه بچه رو ول کنم

ولی خداروشکر میکنم بچه دارم چند بار سقط شدن بچه هام و واقعا میدونم بچه بودنش یه دردسره نبودش هزاااااااااار دردسر

خسته میشم ولی پشیمون نه

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب عادیهمن چهار ماهه زایمان کردم و ناخواسته باز باردار شدمبعضی وقتا ارزوی مرگ دارم و دلم استراحت میخ ...

من یکسال و نیمه هر روز آرزوی مرگ می کنم واقعا خسته ام می ترسم خدا قهرش بگیره

سالای اول سخت ترین سالای بچه داریه 

چون شمام بی تجربه اید

هممون لین روزا رو داشتیم

ولی یکم برید عقب

از بالا نگاه کنید

به سلامتی و شیرینیش

یکم حال و هواتون رو عوض کنید

نگاهتون رو

من خودم امتحان کردم

نه عزیزم حق داری اصلا خودتو سرزنش نکن تو مادر بدی نیستی ،ادمی کم میاری.انتظار زیاد از حد از خودت ندلشته باش

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40