2777
2789
عنوان

مامانم میگه نباید نامزد میگردی

347 بازدید | 25 پست

من ساییده گی زانو دارم یعنی یک  سال میشه درد زانو دارم یکم کار کنم فعالیت کنم  زیاد درد داره زانو هان  خداروشکر سر پا‌هستم   فقط  مثل ادما عادی نمیتونم بپرم  بدووم  یه وقتای اینقد رقص تمرین میکردم الان نمیونم زانو دور بدم   من دو سال میشه نامزد کردم مامانم میگه   اگه دست من بود  بهم میزدم میگه تو نمیتونی کار های خونه رو بکنی خونهداری سخته میگه در حق اون پسر ظلم میکنی  بنظرتونو حق با مامانمه واخه وقتی زانو هام سالم بود نامزد شدم  خیلی هم‌ دوسش دارم 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

خب دکتر چی میگه؟ مکمل مفصل ساز غضروف ساز اینها خوب نیست براتون؟

فقط درد رو یکم کاهش میده ساییدهگی درمان نداره  تو سن ۱۸ ساله گی گرفتم روز عقد داداشم زیاد ایتور اونور رفت شبش زانو درد شدم 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانته یا دشمنته

کارای خونه هم که الان ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی و جارو برقی و ... انجام میدن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
فقط درد رو یکم کاهش میده ساییدهگی درمان نداره تو سن ۱۸ ساله گی گرفتم روز عقد داداشم زیاد ایتور اونو ...

توکه میگی سالم بودم نامزد کردم الان بخوای بخاطز این بهم بزنی نامزدت نمیزاره

فقط درد رو یکم کاهش میده ساییدهگی درمان نداره تو سن ۱۸ ساله گی گرفتم روز عقد داداشم زیاد ایتور اونو ...

مامان منم مشکل شما رو داشت با گیاه خواری خوب شد اصلا درد نداره دیگه خداروشکر