2777
2789
عنوان

دوباره خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 68 پست
مثل قبل عید منیشوهر من هم ناراحت ببود میبردم بیرون باهام حرف میزد گل میخرید و...اما حالم خوب نبود که ...

این راه و بیراه منو نمیبره بیرون .. این برام گل نمیخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیگه چشمام برق نداره ... یک سال دو سال زندگی نبود .. دلم ذوق و شوق کارای خونه رو کردن میخواد... ...

فکر کن اون زن کله ش زردبود من از هرچی کله قناریه بیزارم اون زن تعهدی به من نداشت ولی شوهرلجنزارم که داشت

تاشش ماه گوشت تنش هرروز زیر ناخنام بود اینقدر وقیح یود میگفت میرم این زخمارو تتو میکنم که یادم بمونه چه روزای سختی بهت دادم 

اینا بیمارن البته من بابت خیانتش ازش ممنونم ته قلبم چون من خیلی عوض شدم راستش برای من یکی لازم بود این تلنگر چون خیلی خودمو پیشش خارمیکردم ناخناشوبگیر ماساژش بده ووووو فکرکرد خبریه الان با یه سوسک فاضلابی ارزشش یکسانه برام

الهی خدا جواب این کارشو بده .. با چشمای خودش میدید تو اون شش ماه چه جووور شکستم میدید گریه هامو .. ی ...

عزیزم کاملا میفهممت .امیدوارم خدا به دلت ارامش بده این ادم عوض شدن توکارش نیست .باید بیخیالش بشی کسی که دوبار خیانت کرد روش باز شده بازم میکنه.از طرفی جدا شدن هم دردی ازت دوا نمیکنه .به نظرم همین الان اگر خونه وماشین دارین بگو به اسمت بزنه .و زندگیتوادامه بده اگر دوباره خطا کرد اونوقت ابروش رو ببر تو خانوادش ابروداری نکن الکی.

درسته هرررزه شوهر منه منم قبول دارم

خیلی عالیه که حقیقت رو قبول داری . معلوم زن قوی هستی . متاسفم که بهت خیانت شده و انگار ادامه داره . تنها پیشنهادم اینه به هرررر بهانه ای پول بگیر پس انداز کن و نذار بفهمه چقد داری . همین بدردت میخوره 

فکر کن اون زن کله ش زردبود من از هرچی کله قناریه بیزارم اون زن تعهدی به من نداشت ولی شوهرلجنزارم که ...

آخ که میرسه یه روزی که اونم مثل یه سوسک فاضلابی باشه برام ؟ خوشحتلترین باشم حالم خوب باشه برق چشمام ربطی به بودن و نبودن اون نداشته باشه؟ میرسه اون روز ؟ .. شوهر تو بازم نجیب بوده که گذاشته تو چند ماه خودتو خالی کنی روش بعدم بگه حقمه ... این طلبکار میشه ... کاش قوی بودم کاش این قدر مهر طلب نبودم ترس از رفتنش نداشتم  چند تا سیلی تو صورتش میزدم پرتش میکردم از خونه بیرون از هیچ چی هم نمیترسیدم

خیلی عالیه که حقیقت رو قبول داری . معلوم زن قوی هستی . متاسفم که بهت خیانت شده و انگار ادامه داره . ...

باشه عزیزم حتما سعیم و میکنم .. اما چون حالم خیلی بده هر چی پول بهم میده خرج میکنم حال خوب موقتی میخرم ..ولی باید پس انداز کنم

باشه عزیزم حتما سعیم و میکنم .. اما چون حالم خیلی بده هر چی پول بهم میده خرج میکنم حال خوب موقتی میخ ...

ببین . جدا از پولی ک برای خرج شخصی میگیری برا خرج خونه هم از سروتهش بزن جمع کن . ببین یه روزی همون پولا جوری بدردت میخوره که نزدیک ترین آدما بهت نه !!

عزیزم کاملا میفهممت .امیدوارم خدا به دلت ارامش بده این ادم عوض شدن توکارش نیست .باید بیخیالش بشی کسی ...

واقعا دیگه نباید آبروشو حفظ کنم ... به خدا که رنج عالم و کشیدم خانوادش اومدن چند روز خونم یک ماه بعد خیانتش چنان شاداب و خوشحال خودمو نشون میدادم که ذره ای نفهمیدن دردی تو دلمه خانواده خودمم همینطور ... یعنی اینا رو نمیبینه؟؟ نمیدونم میرسه روزی که خیلی خوشحال باشم از ته دلم مثل قبلنا ؟ آخه الان هیچ چی از ته دلم خوشحالم نمیکنه ..قبلا این قدددر ذوق میکردم اگه سالی یه بار یه پیام عاشقانه میداد .. الان هر روزم که بگه دوستت دارم دیگه قند تو دلم آب نمیشه پیام عاشقانه میفرسته نمیخونمش 😭😭 شوقی براش ندارم .. اون موقع که من نیاز داشتم برام از این کارا نمیکرد برای بقیه میکرد .. الان میخوام چه کار 

چیکار به زنه شوعردار هرزه داری؟!! گیریم طرف مجرد بود و خب بکسی هم خیانت نمیشه کارش ! این طبیعیه ؟!! ...

خیانت قابل توجیه نیست نه برای مرد و نه زن.اون خانومم حتما میدونه که یه مرد ۴۰ساله زنو بچه داره و اومده تو زندگیش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

نه این زنه مطلقه ست .. به حدددددی هم زشته که نهااااایت نداره

یاخدا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

شما میگی حالم خوب میشه؟ یعنی میشه واقعا رها کرد؟ خودش خییلی پشیمونه قسم خورد دیگه تکرار نمیشه .. من ...

ای خواهر اگه بگم خوب میشی که دروغ گفتم ولی بهتر از الانت میشی 

رها کن یعنی انقدر پیگیرش نباش 

زنگ نزن و بهش نگو کجایی کی میایی و فلان....گوشیشو چک نکن 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

این راه و بیراه منو نمیبره بیرون .. این برام گل نمیخره

چون فهمیده خیلی برات مهمه

من خیلی گریه میکردم و حالم بد بود برای همین ناراحت بود

من و شوهرم با یه عشق ۶ ساله با هم ازدواج کردیم شاید بخاطر اون بود

در ضمن شوهر من اصلا گردن نمیگیره که خیانت کرده میگه رابطه رابطه ی کاریه اینا کارمندهام هستن

خیانت قابل توجیه نیست نه برای مرد و نه زن.اون خانومم حتما میدونه که یه مرد ۴۰ساله زنو بچه داره و اوم ...

سعی نکنید برای متاهلا توجیهش کنه ! فقط برا متاهله که توجیه نداره . شخص مقابل وقتی مجرد بتشه زندگیش بخودش مربوطه . با این حرفا میخوایید خودتونو توجیه کنید شوهرای هرزه تقصیرشون نصف شه حداقل !!