یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من داشتم از ۱ سالگی تا ۱۳ سالگی چشم سالم رو بستم هر روز ۸ ساعت تا حد زیادی درمان شد
ممنون که جواب دادی ،میخواستم بدونم یعنی با اینکه از یک سالگی فهمیدید ولی درمان کامل نشد؟پس مگه نمیگن تا ۶ سالگی قابل درمانه؟شما شماره چشمتون چند بود ؟الان چنده؟
ممنون که جواب دادی ،میخواستم بدونم یعنی با اینکه از یک سالگی فهمیدید ولی درمان کامل نشد؟پس مگه نمیگن ...
من چشمم انحراف هم داشت چندین بار عمل شد تا درمان شد نه مشکلی پیش نمیاد اگه به موقع تنبلی درمان بشه
من وقتی ۴_۵ سالم بود کلا نمیزاشتم مامانم چشممو ببنده عینک هم نمیزدم یه مدت بعد دکتر گفته بدتر شده وضعیت چشمش باید ببندی و عینک بزنی و از اون روز حرف دکتر رو جدی گرفتیم هر روز ۸ ساعت چشم سالم رو میبسنم عینک هم همیشه میزدم
نمیدونی اون موقع شماره چشمت چند بود ،برا بچه من شده ۴ ،یعنی خوب میشه دیروز اپتو متریست خیلی دلسردم ک ...
نه نمیدونم متاسفانه ..نه دیر نیست هنوزم از امروز چشم سالم رو ببند بسته به تعیین دکتر برا بعضیا دو ساعت هم کفایت میکنه برا بعضیا ۴ برا بعضیا ۸ بگو چند ساعت ببندم