2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

54 بازدید | 13 پست

سلام مادرا خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره بیاد کمک کنه،

کسی بوده بچش تنبلی چشم‌داشته باشه و خوب شده باشه

بچم ۵ سالشه و یک چشمش فهمیدم که تنبلی داره با شماره چشم ۴ 

خیلی ناراحت و نگرانم

همچین تجربه نداشتم. پسر همسایمون. داشت. یه مدت عینک استفاده میکرد و یا تمرینات داده بود دکتر   خوب خوب شده  نگران نباش 

البته اون دکترشم محشره دکتر ذبیحی گرگان

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی♥️🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم از ۱ سالگی تا ۱۳ سالگی چشم سالم رو بستم هر روز ۸ ساعت تا حد زیادی‌ درمان شد

ممنون که جواب دادی ،شما شماره چشمتون چند بود الان چند شده ،مشکلی نداری؟

و ببخشید ولی خواستم بدونم با اینکه از یکسالگی تشخیص دادی ولی درمان نشده؟

پس اینکه میگن تا ۶ سالگی قابل درمانه چیه؟

من داشتم از ۱ سالگی تا ۱۳ سالگی چشم سالم رو بستم هر روز ۸ ساعت تا حد زیادی‌ درمان شد

ممنون که جواب دادی ،میخواستم بدونم یعنی با اینکه از یک سالگی فهمیدید ولی درمان کامل نشد؟پس مگه نمیگن تا ۶ سالگی قابل درمانه؟شما شماره چشمتون چند بود ؟الان چنده؟

الان مشکلی نداری ؟ممنون میشم جواب بدی عزیزم

ممنون که جواب دادی ،شما شماره چشمتون چند بود الان چند شده ،مشکلی نداری؟و ببخشید ولی خواستم بدونم با ...

هر چه سن میره بالا شماره هم یکم تغییر می‌کنه مخصوصا اگه ضعیف باشه ولی تنبلی درمان شد تا حد زیادی 

چون تنبلی چشم من شدید بوده طول کشیده تا درمان شه...

اینکه میگن ۶ سال فقط یه احتماله قبل ۱۳_۱۴ سالگی قابل درمانه فقط هر چه زودتر شروع کنی بهتره 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

ممنون که جواب دادی ،میخواستم بدونم یعنی با اینکه از یک سالگی فهمیدید ولی درمان کامل نشد؟پس مگه نمیگن ...

من چشمم انحراف هم داشت چندین بار عمل شد تا درمان شد نه مشکلی پیش نمیاد اگه به موقع تنبلی درمان بشه

من وقتی ۴_۵ سالم بود کلا نمیزاشتم مامانم چشممو ببنده عینک هم نمیزدم یه مدت بعد دکتر گفته بدتر شده وضعیت چشمش باید ببندی و عینک بزنی و از اون روز حرف دکتر رو جدی گرفتیم هر روز ۸ ساعت چشم سالم رو میبسنم عینک هم همیشه میزدم 

هر چه سن میره بالا شماره هم یکم تغییر می‌کنه مخصوصا اگه ضعیف باشه ولی تنبلی درمان شد تا حد زیادی چون ...

الان تنبلی شما کامل از بین رفته ،من خیلی ناراحتم اعصابم خورده

هر چه سن میره بالا شماره هم یکم تغییر می‌کنه مخصوصا اگه ضعیف باشه ولی تنبلی درمان شد تا حد زیادی چون ...

نمیدونی اون موقع شماره چشمت چند بود ،برا بچه من شده ۴ ،یعنی خوب میشه دیروز اپتو متریست خیلی دلسردم کرد گفت دیر اوردیش

الان تنبلی شما کامل از بین رفته ،من خیلی ناراحتم اعصابم خورده

به طور کامل نه! اما ۹۰ درصدش درمان شد

یه کوچولو تنبلی مونده که دکتر گفت مشکل ساز نیست 

نمیدونی اون موقع شماره چشمت چند بود ،برا بچه من شده ۴ ،یعنی خوب میشه دیروز اپتو متریست خیلی دلسردم ک ...

نه نمی‌دونم متاسفانه ‌..نه دیر نیست هنوزم از امروز چشم سالم رو ببند بسته به تعیین دکتر برا بعضیا دو ساعت هم کفایت می‌کنه برا بعضیا ۴ برا بعضیا ۸ بگو چند ساعت ببندم