2777
2789
عنوان

بچه ها من با شوهرم اشتی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3089 بازدید | 115 پست
الان از بابات بگیری عادت میکنههمون کارایی که خودش گفته رو انجام بده ولی پولشو از خودش بگیر مثلا اگر ...

بهش گفتم من میخام هم رنگ کنم هم کراتین کراتینمم ۱۰ ملیون میشه گفت چ بی انصافه مگه میخاد چیکار کنه ۱۰ تومن گفتم مواد خوب ۱۰ تومنه گفت باشه اشکال نداره فقط خوب باشه بعد امشب پول یه بستنی نداشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش اینو میخاد

ن الان ک ادبش کن برا بعدا میگم اگه با این آقا ادامه دادی ولی حس میکنم از جیب خودش نه ن جیب خودت میگه خرج کن

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

ن الان ک ادبش کن برا بعدا میگم اگه با این آقا ادامه دادی ولی حس میکنم از جیب خودش نه ن جیب خودت میگه ...

من سرکار نمیرم میدونه پولی ندارم  و هیچ وقتم سرکار  نمیرم من میخاستم براش زن قانعی باشم پول کمتر  خرج کنم بتونه خونه بخره یه پیشرفتی بکنه  ولی  دیگه  به این   کارا کار ندارم   خودش میدونه  

شده بود مثلا گفته بود دارم ولی تو اون کارتمه حتی ی بار پول ازم گرفت ولی برگردوند ولی امروز گفت کلا ...

حالا بهش یه فرصت بده شاید واقعا نداره

ولی بهش بگو برا کی وقت بگیرم که دیگه کنسل نکنم

شهرستانی؟ چون کراتینو بهت زیاد گفته

بعدم برا اینکه اعتمادشو جلب کنی بگو وقتی انجام دادم شماره کارتشو میفرستم براش واریز کن

حالا بهش یه فرصت بده شاید واقعا ندارهولی بهش بگو برا کی وقت بگیرم که دیگه کنسل نکنمشهرستانی؟ چون کرا ...

واقعا دلم نمیاد کنسل کنم اگر تاپیگای قبلمو بخونی متوجه میشی چرا  

بدترین رفتار بامن کرد  که چرا موهاتو کزاتین نمیکنی چرا فلان نمیکنی همش ایراد تخریب  از من میخام یکم بذارمش تو فشار اذیتش کتم بفهمه این چیزا خرج داره

واقعا دلم نمیاد کنسل کنم اگر تاپیگای قبلمو بخونی متوجه میشی چرا بدترین رفتار بامن کرد که چرا موها ...

تصمیم خودته با توجه به شرایطت دیگه الان جور کردن ده تومن برای یکی انقدرم سخت نیست

اگه میدونی بهش فشار بیاری میتونه جور کنه اگه واقعنم نداره فشار بیار تا ادب بشه

ما زنا ساده ایم

ساده نیستیم خودمون خودمونو گول می‌زنیم...

اما اشتباه نکن تو نامزدی هر جور نشون بدی بعدشم بر همون حالته!!شل نگیر

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻