خیلیا تو جریان تاپیک من بودن شوهرم من باهام دعوا داشت که موهاتو کراتین کن زاویه بزن لیفت ابرو کن فلان کن من به مامانمو خاهرم گفتم مشکلمو گفتن که زنوشوهرید خودتون حلش کنید تو عقد این حرفا پیش میاد یه چند روز باشوهرم قهر بودم امشب منو برد بیرون اول رفتیم شام خوردیم بعد رفتیم کافه نشستیم به بازی کردن بعد دلم یهو بستنی خاست بهش گفتم بستنی میخام گفت ببخشید قسط دادم پول ندارم پول ریخته بود ب کارتم هفته پیش پول بستنیو ازکارت خودم کشید حالا من نوبت رنگ مو گرفتم اخر هفته شوهرم پول نداره از خودش بگیرم یا بابام؟ خ
یلیا برامن کامنت گذاشته بودین من تاپیکمو قفل نکرده بودم نی نی یار قفلکرده بود تو تاپیکای دیگه پست گذاشته بودین که من دیگه نشد بیام نی نی سایت از همتون تشکر میکنم
الان از بابات بگیری عادت میکنههمون کارایی که خودش گفته رو انجام بده ولی پولشو از خودش بگیر مثلا اگر ...
بهش گفتم من میخام هم رنگ کنم هم کراتین کراتینمم ۱۰ ملیون میشه گفت چ بی انصافه مگه میخاد چیکار کنه ۱۰ تومن گفتم مواد خوب ۱۰ تومنه گفت باشه اشکال نداره فقط خوب باشه بعد امشب پول یه بستنی نداشت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن الان ک ادبش کن برا بعدا میگم اگه با این آقا ادامه دادی ولی حس میکنم از جیب خودش نه ن جیب خودت میگه ...
من سرکار نمیرم میدونه پولی ندارم و هیچ وقتم سرکار نمیرم من میخاستم براش زن قانعی باشم پول کمتر خرج کنم بتونه خونه بخره یه پیشرفتی بکنه ولی دیگه به این کارا کار ندارم خودش میدونه
اما اشتباه نکن تو نامزدی هر جور نشون بدی بعدشم بر همون حالته!!شل نگیر
«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بیبیچکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگدهای قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفتهو⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻