2777
2789
عنوان

بچه ها من با شوهرم اشتی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 115 پست

عزیزم هر کاری کردی جون خودت رابطه م ق ع دی رو کنسل کن برای خودت ارزش قائل شو به هیچ وجه قبول نکن اگه گفت چرا بگو اگه بگذاری من داخل تو ببخشید بطری بکنم اون موقع اوکی هست 

به نظرم برای این مدل آدمها اصلاااااااااااااااآااا نباید بچه دار شد چون خیلی بی درک هستن تو اوج مشکلات تنهات میگذارند 

ایشون مشکل اخلاقی زیاد دارن برای هر چیز نرمالی باید درخواست کنن همیشه تا قدر دان باشند اون هم اصرار زیاد ( بچه دار شدن ، را بطه ، مدارا کردن و .....) رفت و امدت هم خیلی کمتر کن به خونشون به نفع خودت هست هر چقدر کمتر بری بیشتر احترام داری تجربه خودمه

دخترم عزیزم گلم شما نگفتید شوهرت 4 تا انگشت‌ش را فرو کرده تو پشت شما؟؟ اینهمه بچه ها گفتن این مرد بدرد نمیخوره شما رفتی آشتی کردی من امدم تاپیک دیگه گفتم عزیزم این آدم بیماره عین شوهر من فردا ازت رابطه گروهی میخاد فانتزی جنسی میخاد خلاف شرع عین شوهر من فردا میاد میگه فلان کارو طبق فیلم های جنسی برام انجام بده آیا شما انجام میدی آقایون که رابطه از عقب میخان تو بچگی با هم جنس خودشون بارها تجربه کردن همسر من مهندس بود خیلی سرشناس پولدار خودش آخر سر دم طلاق اعتراف کرد بچگی خیلی بقیه بچه ها را تجاوز کرده براش فرق نداشت زن مرد بچه منحرف جنسی بود خودشیفته هم بود خوب نمیشن اینا دخترم تعجبم شما عقلت سرجاشه شما با مردی که به سلامتیت اهمیت نمیده بارها از پشت وادارت کرده بازم آشتی کردی؟؟؟ ببخشید باورم نمیشه اصلا باورم نمیشه چقد بچه ها حرص خوردن چقد من برات نوشتم ایشون مشکل جنسی داره فردا وادارت میکنه هر کاری کنی شما چرا خودت را دوست نداری بدنت را دوست نداری دختر ببخشی عروسک اون شدی دخترم به نظرم شما خودت به روان تراپی نیاز داری چون مشکل داری گلم هیج دختر سالم اجازه نمیده هیچ کس حتی شوهرش، بش ستم کنه رابطه از پشت در اسلام کراهت شدید در اهل سنت حرام است چطور خودت برا خودت مهم نیستی دختر شاخ درآوردم الان نوشتی آشتی کردی بدنت امانت خداست برا خودت دلت نمیسوزه؟؟! عزیزم شدید خودت به تراپی نیاز داری؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هر کاری کردی جون خودت رابطه م ق ع دی رو کنسل کن برای خودت ارزش قائل شو به هیچ وجه قبول نکن اگه ...

عزیزم اون تاپیک خیلی ها بش گفتیم من جدا تاپیک دیگه اش که باز بود رفتم دو صفحه براش نوشتم ولی ایشون اصلا گوش نداد رفته الان رفته بستنی خورده ایشون خودش دچار مشکل روانی هست عزت نفس پایین داره بنده خدا نمیدونه داره چی سر خودش میاره آخه خیلی بش گفتن خیلی راهنمایی کردن گوش نداد این رو روز دیگه بی اختیاری هزار تا مریصی میگیره عین شوهر من کپی شوهر من من سریع خودم را نجات دادم این بنده خدا گوش نمیده اصلا کار خودش را انجام میده 

عزیزم همسرت بیماره شما نابود میشی کاش بجا اینکه اینهمه به فکر زیبایی جسمیت بود به فکر سلامتیت هم بود حیف دختر شما باید بری مشاوره داری خودت را دستی دستی نابود میکنی هم سن دختر منی شوهرت کپی شوهر منه نکن دخترم نکن یه بچه را نیار نکن به خودت رحم کن

ما زنا ساده ایم

عزیزم شما باید با یه بزرگتر دلسوز با وجدان مشورت کنی با یک مشاور شما داری خودت را نابود میکنی نکن دختر. چطور سلامتیت برام مهم نیست مگه خانم ها نگفتن رابطه از پشت نباید باشه اینهمه راهنمایی کردن دخترم خدا کمکت کنه گوش نمیدی 

عزیزم همسرت بیماره شما نابود میشی کاش بجا اینکه اینهمه به فکر زیبایی جسمیت بود به فکر سلامتیت هم بود ...

میدونید امثال این خانم فقط ادعا دارن میرم ال میکنم بل میکنم خرج میکنم پدرش رو درمیارم ولی غافل هست از اینکه مردها خیلی زرنگتر هستن اینقدر قشنگ ذره ذره از همه لحاظ خوردت میکنن که وقتی به خودت میایی دیگه خودت رو نمیشناسی برای همین موضوعات هست از ازدواج بچم میترسم میگم خدا گیر نامرد نیفته همیشه همینقدر کوچولو بمونه نمی‌خوام بزرگ بشه 😭 ولی نمیشه فقط باید آگاه کرد و خیلی دقت کرد ایشون خودش خیلی در حق خودش ظلم کرده ، راحت به مادرش بگه چه درخواست‌های کثیفی داره 

پول بستنی 

پول رنگ

پول کراتین 

و..... 

اینها همه حاشیه هست اصل مطلب دو چیز هست خودشفتگی بی نهایت دوم انحراف جنسی 

میدونید امثال این خانم فقط ادعا دارن میرم ال میکنم بل میکنم خرج میکنم پدرش رو درمیارم ولی غافل هست ا ...

بله دقیقا همینه مردا دقیقا سوی استفاده جنسی میکنن شوهر منم کپی همسر ایشون بود همش چرتکه می‌انداخت غافل از اینکه روح روان جسمم را تباه کرد تازه من نذاشتم بچه دار شم نذاشتم اندازه ایشون سوی استفاده کنه محکم ایستادم تلاش کردم 4 سال دوا دکتر روان درمانی دیدم بجا اینکه شوهرم خوب شه من دارم روانی میشم جدا شدم کل مهریه را دادم حتی خرج هایی که کرده بود قشنگ رفتم خونه کاری برا خودم زندگی درست کردم ازدواج هم نکردم دیگه ایشون خودش مقصره خودش انگار دلش میخاد بش ستم بشه سکوت در برابر ستم همان قدر بد هست که خود ستم کردن شوهر ایشون مشکل جنسی داره مشخصه فردا عین شوهر من رابطه گروهی میخاد بیمارن اینا مشخصه بچگی رابطه عقب داشتن که میخان لذت ببرن دوباره وگرنه طبق اصول انسانی عقب برا دستشویی کردن است خدا جلو را گذاشته برا لذت حلال همین. حتی بعصی حرکات خارجی که تو فیلم ها هست برا خرابی کانون زندگی هست خلاف کرامت انسانی است یعنی چی مگه ما حیوان هستیم آخه هرچیزی اصول داره حق النفس هم هست حق بدن بر آدم 

میدونید امثال این خانم فقط ادعا دارن میرم ال میکنم بل میکنم خرج میکنم پدرش رو درمیارم ولی غافل هست ا ...

منم یهو بعد4 سال دیدم خودم خودم را نمی‌شناسم البته من حامی نداشتم خانوادم پشتم نبودن ولی خدا کمک کرد نجاتم داد همسرم خودشیفته شدید بود دوم منحرف جنسی شدید. آفرین چقد خوب توصیف کردید زنذگی منو انگار گفتی. شوهر من یه چاق شکم گنده زشت بی ریخت بود حالا من مانکن ظریف زیبا داغونم کرد داغون من مدل حجاب بودم مدتی ولی بلایی سرم آورد سر از تيمارستان در آوردم ایشون اصلا گوش نمیده چرا متوجه نمیشه داره بدنش نابود میشه من تا متوجه انحراف همسرم شد سریع بدون مهر جدا شدم میگفت بچگی با دوستاش بوده جلو نمیخاست مدام عقب ولی من خدا بم عقل داد جون مذهبی هستم گفتم خلاف امر خدا کار نمیکنم یا درمان شو یا جدا اونم از خدا خواسته رفت جدا شدیم 

منم یهو بعد4 سال دیدم خودم خودم را نمی‌شناسم البته من حامی نداشتم خانوادم پشتم نبودن ولی خدا کمک کرد ...

خداروشکر راحت شدی 

لعنت به این نامردها که با زندگی یه انسان این طوری بازی میکنن اینها نباید راحت زندگی کنند چقدر خانم بودی بدون تلافی رها کردی من بودم رسواش میکردم 

شوهر منم از نظر ظاهری خیلی شکسته شده ولی اعتماد به سقف کاذب زیاد داره 

گاهی همچین میزنم تو برجکش تا یکسال جرات نداره اظهار فضل کنه سر بزنگاه حالش رو میگیرم چون اجازه بدم از اول میخواد سوار خودمو زندگی و خانواده ام بشه 

هیچی هم نداره ولی ادعااااا زیاد داره ترمزش رو خودم خیلی جاها کشیدم 😅😅😅

خداروشکر راحت شدی لعنت به این نامردها که با زندگی یه انسان این طوری بازی میکنن اینها نباید راحت زندگ ...

عزیزم خود شیفته چون خود‌ش از درون حس ناکافی بودن میکنه عزت نفس نداره میخاد با تحقیر بقیه این حس خودش را ارصا کنه اتفاقا مردایی که هیچی نیستن نه قیافه نه هیکل نه اخلاق نه سخاوت جذب افرادی میشن که از سادگی صداقت وتحمل اونا تغذیه کنن. ولی چنان آسیب دیدم روح روانم جسمم صدمه دید نتونستم بعد چندسال وارد رابطه بشم از ترس مجردی را انتخاب کردم ترس ورم داشته 

خداروشکر راحت شدی لعنت به این نامردها که با زندگی یه انسان این طوری بازی میکنن اینها نباید راحت زندگ ...

همسر من 120 کیلیو بود ببخشید خیلی بد قیافه زشت شکم گنده بی ادب فحاش بی شخصیت وبسیار بی حیا وخیانت کار چشم چرون با افتخار از کثافت کاری های جنسی‌ش، تعریف می‌کرد اواخر انگار خدمت به بشریت کرده باشه دوستام با حرف زدن متوجه میشدن به تک تک دوستای من پیشنهاد رابطه جنسی داده بود گفته بود من عقب قبول نمیکنم بشون پیشنهاد پول داده بود ومتاسفانه خیلی زشت بود ولی اعتماد به سقف کاذب داشت خود برتر بینی که فکر می‌کرد رونالدو هست یا تام کروز 

شما شیر زنی 😊بله مردای ایرانی که اکثرا فکر میکنن همه تام کروز هستن