2777
2789
عنوان

بچه ها من با شوهرم اشتی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 115 پست
حرف دلِ منو گفتید ولی احسنت آفرین احسنت آفرین..کاملا موافقم ودرسته...متأسفانه یسری خانوما خودشونو از ...

گلم شما درخواست منو قبول نکردی برا همین نمیشه شما اول قبول کن تا بتونم بت پیام بدم چون من پیام میدم شما درخواست دوستی منو قبول نکردی نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کسی نبود بم بگه 4 سال تمام زجر کش شدم من طرح ترس رها شدن داشتم خانوادم داغون بودم پدر هوسباز ماد ...

تصور اونچه که بر شما گذشته هم سخته... خیلی حواست به خودت باشه. واقعا متاسف شدم خواهر خوبم. بهتون افتخار میکنم تونستید ازون لجن جدا شید.. میدونید که جدا شدن از انسان خودشیفته مثل ترک هروئین سخته! چون این افراد خیلی بالا پایین میشن گاهی تو رو میبرن بالا و گاهی چنان میکوبنت زمین که نمیدونی کدومش رو باور کنی .. و اکثرا هم دچار بیماری ها و ناهنجاری های ج نسی هستن و خیانت کار. انگار این آدم ها رو گذاشتی کپی کردی! این آدم ها کمین میکنن ببینن نقاط ضعف ت و چیه؟ تو از چی بدت میاد؟ از چی ناراحت میشی دقیقا همونا رو انگولک میکنن! دقیقا انگشت میکنن در زخمت ، زخمی که روزها و ماه ها خواستی ترمیم کنی رو باز میکنن. چی بگم... امیدوارم ما در مورد کیس استارتر اشتباه کرده باشیم امیدوارم اصلا این تاپیک دروغ باشه.

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

عزیزم تجارت الکترونیک چیه رشته دانشگاهی هست یعنی؟ بعذ شما روان شناس هستید آخه خوب بلدی روان را بشناس ...

گلم

بله رشته تحصیلی من در دانشگاه ست‌ مقطع ارشد

خیر گلم روزگار یادم داده. کتاب خوندم 

پادکست گوش دادم

حرفای روانشناس ها

پیش تراپیست رفتم

یک صوت هست از چندین روانشناس در مورد ۱۲ شخصیت ناسالم یکیش خودشیفته ست! کیس سابق من از ۶۰مورد بی اغراق ۵۵ رو داشت اون ۵تاشم من اغماض کردم! نگم برات از میزان سمی بودن این افراد

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

تصور اونچه که بر شما گذشته هم سخته... خیلی حواست به خودت باشه. واقعا متاسف شدم خواهر خوبم. بهتون افت ...

عزیزم دقیق مو به مو واقعا شوهر سابق منو توصیف کرد بله دقیقا من گیج شده بودم بین مهربونی وبد بودنش برا همین 4 سال طول کشید جدا شم خیلی وابسته بودم نمیشد جدا شک خیلی دقیق انگار شوهر منو توصیف کردی خیلی زیاد زخم های چند ساله را باز کرد یعنی عزیزم من یک دختر زیبا خوشگل شاد بودم دقیقا خودم را نمی‌شناختم چون آدمی نبودم که با کوچیک ترین بی احترامی بمونم ولی بله چنان منو می‌برد اوج بعد پرت می‌کرد پایین من مونده بودم بین خوب بودن وبد بودنش بشدت کینه ای هم بود برا همین مگه میشد جدا شم اون. خوبی هاش مهربونی هاش نمیذاشت ولی تاوان سنگین دادم رفتم بستری شدم هزینه نداشتم. بعد وام قرص الحسنه گرفتم برا درمان مجبور شدم کار سخت کنم داغون شدم داغون یعنی تصور کن من 48 کیلیو بودم آخر شدم 39 کیلیو جسمی روحی داغون شدم از شدت استرس که بم میداد. وحشتناک بود اونقد ضربه سخت بم زد بعد 25 سال هنوز خوب نشدم چون من باکره بودم تجربه اولین رابطه ام بود مذهبی بودم متاسفانه گول ظاهر ونماز خوندنش را خوردم بشدت نشانه هم دیدم که این آدم درستی نیست توجه نکردم حتی بارها خواب دیدم ایشون مشکل انحراف جنسی داره توجه نکردم چقد قشنگ توصیف کردی دقیق روان شناس هستید؟ 

تصور اونچه که بر شما گذشته هم سخته... خیلی حواست به خودت باشه. واقعا متاسف شدم خواهر خوبم. بهتون افت ...

آخه شوهر اسی دوسش نداره وقتی مردی زنی را دوست داشته باشه راصی به زجر کشیدنش میشه؟ یادمه شوهر سابق من هم میگفتم دردم اگه بیاد رابطه چی کار میکنی چون باکره بودم هیچ رابطه قبل نداشتم میگفت از درد کشیدنت لذت میبرم ولی چنان ماهرانه بازی روانی می‌کرد چنان دروغ قشنگ میگفت من شک میکردم مشکل منم بعدم گول ظاهرش را خوردم نماز خون بود بشدت منحرف جنسی بود میگفت به هر قیمت باید لذت جنسی ببره برا خودش هم فتوا میداد میگفت حلاله هرچی گفتم حرامه میگفت نه حلاله واقعا دلم برا زنش میسوزه چون این آدم که من دیدم بجز لذت خودش به فکر کسی نبود یادمه خاله اش گفته بود زنش چندبار سقط کرده اولین بچه اش دختر عقب مونده شده ومرتب میگه بچه میخام به منم میگفت 7 تا بچه میخام من میگفتم نه قبول نمیکنم راستش آخرین بار یادمه دوسه سال قبل بود گفته بود زنش بستری شده گفته مبتلا شده به نمیدونم چه بیماری. آجی ولی من میدونم اون زن را هم اذیت کرده مال من که داغون بود میگفت روزی 14 بار رابطه میخام 14 بار جلو 14 بار عقب زوم کرده بود رو 14 بعدم میزد تو شوخی میگفت شوخی کردم من نمیدونستم خودش هست یا داره شوخی میکنه مرتب دروغ میگفت مرتب عین شوهر اسی فیلم جنسی میدید هم جنس یاضربدری میگفت بادوستام رابطه داشته باش، من نمیدونستم شوخی این چیزا هم نشونه است زنگ خطر. ولی خودم مشکل داشتم طرح ترس طرد شدن آخه خانواده من داغون بودن شوهرم کپی بابام بود من کپی مادرم. واقعا بیمار بود خدایی خیلی تلاش کردم خوب بشه رو انسانیت حتی قبل جدا شدن گفتم حالا که من آسیب دیدم بذار بخاطر خدا کمکش کنم این بیماره نمی‌فهمه ولی میگفت من سالمم تو بیماری. اصلا خیلی شخصیت بیمار گونه داشت زن صفت هم بود با همکارای مردش، می‌نشست از اندام جلو عقب دخترا حرف می‌زد همش میگفت دوستان یه دختر یا زن خیابونی بردن زنگ زدن بیا گروهی حال کنیم بشدت بی حیا بشدت وقیح بشدت منحرف جنسی. ولی اعمال مذهبی هم انجام می‌داد میگم مذهبی شدید نماز شبش، ترک. نمیشد ولی میگفت صبغه خیانت نمیشه حکم خدا من وقتی خیانت میکنم که زنم. را ترک کنم طبق گفته خودش قبل من با خیلی دخترا این کارو کرده بود یعنی نامزد کرده بود عقذ کرده بود بعد اونا بخاطر این رفتارش ولش، کرده بودم خودش میگفت با یک زن 4 سال هم خونه بود میگفت اون زن شبیه فیلم های خارجی هرکار میخاستم می‌کرد بش پول میدادم بشدت هم بی شرم بود بشدت هیز تو خیابون قشنگ اندام زنان را نگاه می‌کرد نگاه با منظور میگفت به چندتا زن به اجبار رابطه داشته بعد بشون پول داده شکایت نکنن آخراش، میگفت که من داشتم جدا میشدم همش هم پول وموقیتش را به رخ من میکشید یعنی میخاست بگه من برش دارم بخام کاری میکنم کسی خبر دار نشه تهدید هم کرد میگفت میکشمت میدونست خانواده خوبی ندارم پلییس، خیلی آشنا داشت.گاهی میگم دختر عقب مونده اش کارما کاراش هست چون خانمش هم چندبار سقط داشت جدید خبر ندارم ولی میدونم که با خانمش هم رابطه خوبی نداشته چون 6 سال قبل تو روستای پدری مون پیچیده بود خانمش مچش را با چندتا زن تو خونه خراب گرفته چون خانواده خانمش سرشناس بودن وادارش کردن کل ملک اموالش را بزنه به نام خانمش در ازای حفظ ابروش که ابروش را نبرن چون خانمش خانواده قوی داره خاله اش گفته بود خونه ده میلیاردی ماشین دوتا. چندتا زمین وشرکت شخصی خودش را 6 دونگ زده به نام خانمش تا شکایت نکنه وسکوت کنه هرچند خانمش هم به‌خاطر بچه هاش مونده بنده خدا. چون تو روستای پدری مون خانواده شوهر سابقم هم شناخته شده هستن ملک املاک زیاد در حد چندین میلیازد بش ارث رسیده از پدرش وپدر بزرگش اینم تک پسر بود بش رسید... من برا همسرش ناراحت شدم برا دختر اولش، که عقب مونده شده دختره 18 سالشه بعدم میگفت آمریکا خونه خریده برن سفارت مصاحبه رد شده نمیدونم متوجه شدن یا دلیلش چیز دیگه بود ولی من 4 سال باش، بودم قشنگ شناختمش. گاهی میگم کارمای کارایی هست که با اون زنها کرد گرفت به بچه اش گاهی هم میگم بچه معصوم است چرا به اون بگیره ولی میدونم بیمار بود ومتاسفانه جز خودش، کسی براش مهم نبود گفتم یه زن هم بخاطرش خودکشی کرد حالا بش، تجاوز کرد یا تهدیدش کرد چیکارش کرد خدا عالمه ولی شنیدم که به دختره گفته صیغه شو یعنی زن بوده نمیدنمم باهم بودن یا نه بعد یکسالی دختره تو همون خونه که شوهر سابقم خریده بود برا سرمایه گذاری‌ش خودکشی کرد من هرچی شنیدم گفتم ولی بعید نیست هرکار ازش برمیاد.. شاید خانمش مچ شوهرش همین خونه گرفته بود. 

عزیزم شما هم پس کشیدی خدا برات جبران کنه همه سختی ها را. گلم

مرسی مهربون ✨️🌱 

همچنین برای شما

خانم آگاهی هستی آفرین بر شما.. چیزایی که میگی واقعا عجیب و دردناکه

سعی کن مرور نکنی‌‌ ‌ . بع دست فراموشی بسپر..

خیلی خداوند دوست داشته تونستی رها شی

منم کسی نبود بم بگه 4 سال تمام زجر کش شدم من طرح ترس رها شدن داشتم خانوادم داغون بودم پدر هوسباز ماد ...

عزیزم مگه ۲۵ سال پیش گوشی بوده که بخواد فیلم بفرسته اونم گوشی اندروید ؟؟؟؟